ČOVEK KOJI JE DVA PUTA U OSAM MESECI SLOMIO SRCA NAVIJAČIMA PARTIZANA: Adam Hanga VOLI da igra protiv CRNO-BELIH!

Autor:

Sport

05.01.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naplatio se na sjajne mečeve u Areni protiv Partizana.

ČOVEK KOJI JE DVA PUTA U OSAM MESECI SLOMIO SRCA NAVIJAČIMA PARTIZANA: Adam Hanga VOLI da igra protiv CRNO-BELIH!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su održali čas košarke Partizanu u Areni. Od samog početka, pa sve do poslednje sekunde, crveno-beli su konstantno održavali prednost i dozvolili rivalu da samo u jednom momentu priđe na jednocifren minus, ali je promašajem Kevina Pantera ubrzo odbijen i taj mini-nalet crno-belih, pa je tim sa Malog Kalemegdana na kraju ubedljivo slavio sa 88:72.

Gotovo svi igrači Zvezde Meridianbet istakli su se sjajnim igrama. Nikola Topić je postigao uvodne poene, ubrzo mu se pridružio Nemanja Nedović, ali i Fredi Gilespi koji je na najbolji način iskorišćavao magijčne asistencije Miloša Teodosića. Rokas Gedraitis i Jago su imali sjajne role, ali "tihi ubica" večitog rivala bio je - Adam Hanga.

Mađarski reprezentativac je pre svega čvrstom odbranom, zajedno sa Brankom Lazićem, zaustavljao kompletnu Partizanovu spoljnu liniju na čelu sa Kevinom Panterom i Pi Džej Doužerom, ali osim defanzivnog doprinosa, Hanga je sa 11 poena, i to su većina bili ključni, direktno donosio prevagu na stranu "domaćeg" tima. Ušao je u susret sa pogođenom trojkom iz kornera, a potom je, u istom minutu, kada su svi mislili da će vreme isteći posle bezidejnog napada, pogodio trojku o tablu sa nekih osam metara i doveo Arenu prvi put do usijanja.

"Čašćavao" je Gilespija asistencijama, dao zicer, ukrao loptu, a onda, kao šlag na tortu - pogodio trojku za +21 na startu poslednje deonice. Imao je kiks na kraju kada je dozvolio Kevinu Panteru da dođe do lopte, ali je bilo i malo sreće za Mađara, pošto ni kapiten crno-belih, ni Smit nisu uspeli da to pretvore u poene. 

Republika

Foto: Starsport

Adam Hanga u dresu Reala protiv Partizana

 

Bivšem igraču Real Madrida ovo nije prvi put da je "eksplodirao" u važnom meču protiv Partizana u Areni, pošto je upravo sa Madriđanima u meču koji je ostao u užasnom sećanju svim Grobarima bio jedan od najistaknutijih pojedinaca na terenu. U drugom meču odigranom u Beogradu, a četvrtom ukupno u prošlogodišnjoj TOP8 fazi, Hanga je postigao 15 poena i uz Edija Tavaresa bio najefikasniji na meču. I tada je pogađao bitne trojke, lako pronalazio put do koša, a navijači sigurno nisu to zaboravili, te nema sumnje da će ga posle ovakve partije još više "uzeti na zub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading