ŠOK VESTI OD ĆERKE BEKIJA BEKIĆA: Uhvatila na prepad porodicu, ovo nije mogao ni da sanja!

Autor:

Zabava

05.01.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač ostao zatečen zbog ove informacije!

ŠOK VESTI OD ĆERKE BEKIJA BEKIĆA: Uhvatila na prepad porodicu, ovo nije mogao ni da sanja!

Foto: youtube.com

Poznati pevač Beki Bekić, koji uživa u skladnom braku sa suprugom Nadom više od trideset godina, nedavno je otkrio javnosti kako su reagovali na neočekivanu vest o venčanju svoje ćerke Emilije. Iako inače ne voli da deli detalje iz privatnog života, Beki je izneo šokantnu situaciju koja ih je zatekla.

Emilija je, bez ikakve najave, saopštila roditeljima da se udaje, ostavljajući ih u potpunom šoku.

Iznenadila nas je. Samo nam je rekla sutra budite tu i tu, venčavamo se. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla: "Šta radite sutra? E mi se venčavamo". Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani - rekao je jednom prilikom Beki za domaće medije.

Republika

Foto: ATA Images

Beki Bekić

Manje poznata činjenica o Bekićevom životu jeste da njegova starija ćerka Emilija vodi Jutjub kanal "Beba B", na kome se prikazuju animirani muzički spotovi namenjeni najmlađima. Dok tata Beki piše i komponuje dečije pesmice, Emilija ih peva, ali uz tatinu pomoć.

On uživa u ovome što radi sa mnom, to je nešto potpuno novo i drugačije od onoga što je radio. Ipak, i kada pevamo, ja ga više puta vraćam, jer krene da peva trilere (smeh). Mnogo je zanimljivo i često mu se dešava. Jeste moj tata, ali je profesionalac u poslu i stvarno zna da se prešalta iz dečijeg moda u odrasli - s osmehom priča i otkriva šta se ovih dana krčka u njihovom studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading