LENU KOVAČEVIĆ RAZORILA SMRT MAJKE! Posvetila joj NAJBOLNIJU pesmu, poruke fanova je ZATEKLE!

Autor:

Zabava

05.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lena Kovačević se oglasila na društvenim mrežama nakon podrške koju je dobila!

LENU KOVAČEVIĆ RAZORILA SMRT MAJKE! Posvetila joj NAJBOLNIJU pesmu, poruke fanova je ZATEKLE!

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official

Popularna pevačica Lena Kovačević saopštila je tužne vesti na početku 2024. godine. Naime, njena majka Nada Kovačević, koja je dugo bolovala od teške bolesti, je preminula. Lenu je dirnulo to što joj je mnogo ljudi pružilo podršku u teškim trenucima, te im se zahvalila putem društvene mreže Instagram.

Hvala svima od srca na tolikim porukama, iskreno sam zatečena i postiđena, jer bih volela da sam svakom od vas mogla lično da se zahvalim. Svako od nas ovde nosi neku svoju bol, vaše poruke i molitve su me toliko ganule… Ja sam moju mogla da kanališem kroz muziku, pa je tako prošle godina nastala pesma inspirisana maminom situacijom "Ti si moj bol" – istakala je Lena na svom instagram profilu.

Republika

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Lena Kovačević

Pevačica je juče saopštila tužne vesti. Pevačica je okačila fotografiju svoje majke iz mladosti i uputila joj emotivne reči, te otkrila da je ona dugo bila bolesna.

- Anđele moj..anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje, tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst - napisala je Kovačevićeva i dodala:

- Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna.Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice... - dodala je Lena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading