NADA JE BILA MUZA DUŠANA KOVAČEVIĆA: Ovako je Lena govorila o pokojnoj majci i FILMSKOJ LJUBAVI svojih roditelja! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada i Dušan Kovačević bili su pet decenija u brak, u kom su dobili ćerku Lenu i sina Aleksandra!

NADA JE BILA MUZA DUŠANA KOVAČEVIĆA: Ovako je Lena govorila o pokojnoj majci i FILMSKOJ LJUBAVI svojih roditelja! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lena Kovačević danas je svojim pratiocima saopštila tužne vesti putem društvene mreže Instagram. Naime, njena majka Nada Kovačević je preminula nakon borbe sa teškom bolešću. Nada je bila supruga dramskog pisca Dušana Kovačevića, sa kojim je prošle godine proslavila 50 godina braka. Osim Lene, u braku su dobili i sina Aleksandra. Dušan Kovačević je naš dramski pisac, scenarista, filmski reditelj i akademik.

 

 

Lena je pre nekoliko godina govorila o njihovoj ljubavnoj priči.

- Njih dvoje. Na današnji dan, 47 godina braka, 53 godine ZABAVLJANJA. Upoznali su se sa 16 odnosno 18 godina i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj, u koji se ona zaljubila - napisala je na društvenoj mreži Instagram pre tri godine.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dušan Kovačević

Ona se tom prilikom svojim roditeljima izvinila što deli njihovu priču na mrežama, a bila je ponosna što ima roditelje koji se vole godinama i koji su svoju ljubav uspeli da sačuvaju uprkos svim izazovima.

- Prvu pesmu (koju je posvetio mami) uskoro ćemo čitati u knjizi pesama, iz filmova, predstava, porodičnih događaja... Knjiga je posvećena mami - dodala je Lena Kovačević tada, a potom otkrila da je njena mama muzom njenog oca Dušana Kovačevića.

Republika

Foto: Andreja Damjanović

Lena Kovačević

Lena se danas potresnim rečima oprostila o nje.

- Anđele moj..anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje, tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst - napisala je Kovačevićeva i dodala:

- Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna.Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice... - dodala je Lena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading