KO JE BILA NADA KOVAČEVIĆ? Lenina majka i Dušanova supruga imala je IMPRESIVNU BIOGRAFIJU, a njen životni poziv nema veze sa umetnošću!

Autor:

Zabava

03.01.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Kovačević je preminula danas, nakon borbe sa teškom bolešću!

KO JE BILA NADA KOVAČEVIĆ? Lenina majka i Dušanova supruga imala je IMPRESIVNU BIOGRAFIJU, a njen životni poziv nema veze sa umetnošću!

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official

Popularna pevačica Lena Kovačević danas je saopštila potresne vesti putem društvene mreže Instagram. Njena majka Nada Kovačević preminula je nakonm teške bolesti. Supruga Dušana Kovačevića, sa kojim je dobila i sina Aleksandra, retko se pojavljivala u javnosti, a njen životni poziv nema veze sa umetnošću.

Nada je za svoj životni poziv odabrala advokaturu, a kako su mediji svojevremeno pisali, nekada je imala 400 zaposlenih i bila je veoma uspešna u svom poslu.

- Sve žene koje me sretnu uvek mi pričaju koliko je vole, jer je uvek znala da sasluša i da pravi savet. Čak i moje drugarice kada dolaze, uvek prvo sa njom pričaju po čedrdeset minuta i to me je izluđivalo, jer posle sede sa mnom pola sata i odu - pričala je svojevremeno Lena za domaće medije o svojoj mami, prenosi "Espreso".

Nada i Dušan su se upoznali kad je ona imala 16, a on 18 godina, o čemu je Lena pričala pre tri godine.

- Njih dvoje. Na današnji dan, 47 godina braka, 53 godine ZABAVLJANJA. Upoznali su se sa 16 odnosno 18 godina i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj, u koji se ona zaljubila - napisala je na društvenoj mreži Instagram pre tri godine.

Lena se danas oprostila od svoje majke potresnim rečima.

- Anđele moj..anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje, tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst - napisala je Kovačevićeva i dodala:

- Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna.Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice... - dodala je Lena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading