ZVEZDA MERIDIANBET U DOBROM RASPOLOŽENJU GOSTUJE U LJUBLJANI! Sferopulos govorio o novom izazovu!

Autor:

Sport

05.01.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak ispit u regionalnoj ligi.

ZVEZDA MERIDIANBET U DOBROM RASPOLOŽENJU GOSTUJE U LJUBLJANI! Sferopulos govorio o novom izazovu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraju fantastično posle Nove godine. Nakon što su postali prvi tim koji je savladao Fenerbahče na gostujućem terenu, samo dva dana kasnije slavili su nad Partizanom na izuzetan način. Vodili su tokom celog meča i nisu dopustili večitom rivalu ni promil šanse. Sada ih očekuje nastavak takmičenja u AdmiralBet ABA ligi i to u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv slovenačkog tima i dodao da crveno-beli moraju da budu spremni da igraju dobro na obe strane terena.

- Cedevita Olimpija je ekipa koja je trenutno druga na tabeli AdmiralBet ABA lige, doživeli su samo jedan poraz na svom parketu i sa naše strane moramo biti spremni za vrlo tešku utakmicu. To znači da moramo biti spremni da i psihički i fizički igramo dobru košarku na obe strane terena, rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos i Dejan Davidovac

Zvezda Meridianbet je prva na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i jednim porazom, dok Cedevita Olimpija ima skor 10/4 kao i Partizan.

- Bez obzira što je jučerašnja utakmica donela pražnjenje u svakom smislu i fizički i psihički, sve je lakše kada se pobeđuje. Očekuje nas vrlo zahtevna i teška utakmica u Ljubljani protiv ekipe koja u ABA ligi pokazuje svoj kvalitet, rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

- Nemamo mnogo vremena da se spremimo za ovaj meč, ali dovoljno da se osvežimo i spremni dočekamo derbi kola u ligi, dodao je popularni "Deda".

Meč se igra u subotu od 17.00 u hali Tivoli u Ljubljani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading