NAKLON VEČITIMA DO PODA! Evo kako je Evroliga ODALA PRINZANJE delijama i grobarima! (FOTO)

Autor:

Sport

05.01.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja oduševljeni viđenim u dva meča najvećih srpskih timova.

NAKLON VEČITIMA DO PODA! Evo kako je Evroliga ODALA PRINZANJE delijama i grobarima! (FOTO)

Foto: Starsport/Ilustracija

Delije i grobari u Areni

Prethodne večeri slike iz Beogradske arene, koja je bila obojena u crveno-bele boje, obišle su košarkaški svet, a naročito Evropu. Isti prizor je bio i 26. oktobra prošle 2023. godine, kada je samo kolorit bio drugačiji, sa crnim umesto crvenim bojama.

Budući da se košarkaški fanovi i mediji na Starom kontinentu toliko oduševljavaju onim što vide u najvećoj dvorani na Balkanu, logično je da se i Evroliga „zahvali“ navijačima Crvene zvezde Meridianbet i Partizana.

Samo dan posle drugog ovosezonskog večitog derbija u najjačem evropskom takmičenju, na zvaničnom nalogu Evrolige osvanuo je tvit koji je poslužio samo da bi se pokazalo „poštovanje prema srpskim košarkaškim navijačima, koji učine svaki derbi neverovatnim“.

 

 

Tokom prošle sezone, evropska košarka je osvežena prizorima iz Beogradske arene i nekadašnjeg Pionira, ali obzirom da ove sezone u dvorani „Aleksandar Nikolić“ kao domaćin igra Makabi Tel Aviv, slike sa utakmica večitih ove takmičarske godine šalju se isključivo sa Novog Beograda.

- Ovaj tvit je da cenimo ljubitelje košarke što su svaki derbi učinili neverovatnim - stoji u objavi Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading