"O, MOJ BOŽE"! Čuveni jutjuber IMPRESIONIRAN atmosferom iz Arene! Derbi će pamtiti po OVOME! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun utisaka napustio je poprište evroligaškog večitog derbija.

"O, MOJ BOŽE"! Čuveni jutjuber IMPRESIONIRAN atmosferom iz Arene! Derbi će pamtiti po OVOME! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtebe.com

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet upisali su jednu od najubedljivijih pobeda ove sezone i rezultatski "razbili" večitog rivala Partizana rezultatom 88:72 u 19. kolu Evrolige.

Pred više od 20.000 navijača izabranici Janisa Sferopulosa deklasirali su tim koji s klupe predvodi najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović, a delije su se potrudile da slike sa derbija na najlepši način obiđu svet.

Mnoštvo stranaca bilo je prisutno na tribinama, a među njim se našao i populari britanski jutjuber Thogden, koji na svom kanalu ima 1,6 miliona „pretplatnika“.

On je napravio poseban prilog o derbiju iz Arene, gde je uživao u atmosferi i poneo nezaboravne utiske iz srpske prestonice.

Pogledajte kako je Britanac dočarao na svom kanalu dešavanja sa večitog derbija:

Zvezdu Meridianbet je do pobede predvodio Nemanja Nedović s 16 poena, dok su Rokas Gedraitis i Fredi Gilespi postigli po 14 koševa.

Izabranici Janisa Sferopulosa u 20. rundi gostuju Asvelu u Vilerbanu, dok u novom "duplom kolu" ponovo igraju na tuđem terenu, jer je dva dana kasnije rival Olimpija iz Milana.

Crveno-beli su sada na skoru od osam pobeda i 11 poraza, što ih je dovelo do 13. pozicije na tabeli Evrolige i veoma realnim šansama da se domognu plej-ofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading