PRETUČENA GRUPA DECE U VUKOVARU! Grupa nasilnika ih prebila u samom centru - hitno prebačeni u bolnicu!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

07.01.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob dve grupe mladića.

PRETUČENA GRUPA DECE U VUKOVARU! Grupa nasilnika ih prebila u samom centru - hitno prebačeni u bolnicu!

Foto: shutterstock

U subotu oko 22 sata, mirni centar Vukovara postao je poprište ozbiljnog incidenta u kojem je desetak mladića, starih oko 15 godina, zadobilo ozbiljne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama koje je Večernji list dobio, mladići su napadnuti od strane druge grupe, koja je bila nešto starija.

Razlozi ovog incidenta još uvek su nepoznati, a policija se nije oglašavala povodom ovog događaja. Nejasno je šta je tačno dovelo do sukoba između ove dve grupe mladića, ali neki izvori sugeriraju da bi napadači mogli biti povezani sa navijačkom grupom.

Povređeni mladići, čija je tačna brojnost takođe nejasna, su prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek radi daljeg lečenja. Informacije s terena ukazuju na ozbiljnost povreda, s nekima od njih koji će možda zahtevati operativne zahvate.

Stanovnici i očevici su uznemireni zbog incidenta, a lokalna zajednica čeka na zvanične informacije od strane policije kako bi saznali više o okolnostima ovog nasilnog sukoba.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading