TUGA DO NEBA! OTAC OSTAVIO DECU U SUZAMA NA BOŽIĆ! Velika tragedija u rudniku bakra u Majdanpeku

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

07.01.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u rudniku bakra Majdanpek.

TUGA DO NEBA! OTAC OSTAVIO DECU U SUZAMA NA BOŽIĆ! Velika tragedija u rudniku bakra u Majdanpeku

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Radnik S.Z. (54) iz sela Voluja preminuo je oko 22 sata na poslu u drugoj smeni u rudniku bakra Majdanpek.

On je obavljao poslove bravara u pogonu drobljenja na Površinskom kopu kompanije "Zi Đin". Tragičan događaj se desio tokom radne pauze kada je njegovo telo pronađeno u prostoriji gde su radnici večerali.

On je tamo ostao i pošto ga nije bilo duže vremena, kolega ga je zvao telefonom. Nažalost telefon mu je bio nedostupan. Tada je kolega krenuo da ga traži i u toj prostoriji ga je i našao - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Prema nezvaničnim informacijama, S.Z. je ostao u prostoriji za vreme pauze, a kada ga kolega nije mogao pronaći, krenuo je u potragu i nažalost zatekao ga mrtvog. Hitna pomoć iz Doma zdravlja u Majdanpeku stigla je na poziv kolega, ali lekar je na mestu konstatovao smrt. Pretpostavlja se da je radnik imao zdravstvene probleme, s obzirom na to da je kod sebe imao tablete koje su korišćene zbog visokog krvnog pritiska.

S.Z. je bio otac dvoje dece, a telo je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Ova tragedija potresa radničku zajednicu i ostavlja porodicu i kolege u šoku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading