SENZACIJA U MINHENU: Poraz Bajerna! Bavarci sve dalje od titule!

Autor: P. Z.

Sport

21.01.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li Nemačka dobiti novog šampiona posle 11 godina vladavine tima iz Minhena?

SENZACIJA U MINHENU: Poraz Bajerna! Bavarci sve dalje od titule!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna

Fudbaleri Verdera iz Bremena priredili su prvorazrednu senzaciju u utakmici 18. kola nemačke Bundeslige, pošto su u Minhenu savladali Bajern rezultatom 1:0.

Golova nije bilo u prvom poluvremenu, a onda je u 59. minutu Mičel Vajzer postigao pogodak vredan tri boda za goste iz Bremena.

Uleteo je Vajzer sa desne strane u kazneni prostor Bavaraca i posle soloprodora poslao loptu pod prečku gola koji čuva Manuel Nojer.

Inače, mreže nisu mirovale ni u prvih 45 minuta, pošto je i Džastin Njinma sredinom prvog dela matirao Nojera, ali je taj gol poništen zbog faula igrača Verdera koji je prethodio pogotku.

Posle ove utakmice, Bajern je drugi na tabeli sa čak sedam bodova manje u odnosu na Bajer Leverkuzen, ali i utakmicom manje. Prema tome, može se očekivati da će Bavarci morati dobro da se oznoje kako bi osvojili još jednu titulu prvaka Nemačke, verovatno i najviše u poslednjih deset godina.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, Bajern je prvak Nemačke bio 11 puta zaredom, od 2012. godine i titule koju je osvojila Borusija Dortmund, a sada bi taj niz mogao da prekine Bajer Leverkuzen, koji nikada u istoriji nije osvojio pehar šampiona države. Sa druge strane, "farmaceuti" su u čak pet navrata bili viceprvaci Nemačke.

Fudbaleri Bajerna će u sredu dočekati Union Berlin u zaostaloj utakmici 13. kola Bundeslige, kada će se izjednačiti sa Leverkuzenom po broju odigranih mečeva i trka za titulu šampiona će biti mnogo jasnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading