LJUBAVI, NE BRINI SE - IDI! Arijana otkrila šta je rekla Siniši samo nekoliko sekundi pre nego što je izdahnuo!

Autor: P. Z.

Sport

21.01.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srceparajuća ispovest Mihine udovice.

LJUBAVI, NE BRINI SE - IDI! Arijana otkrila šta je rekla Siniši samo nekoliko sekundi pre nego što je izdahnuo!

Foto: Instagram/printscreen

Arijana i Siniša Mihajlović

Prošlo je nešto više od godinu dana kako je svet napustila legenda srpskog, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović.

Njegova udovica Arijana Mihajlović od tada neretko na društvenim mrežama kači objave posvećene njenom voljenom preminulom suprugu, a sada je po prvi put od tog tužnog dana javno govorila, pošto je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji.

 

Arijana je prvo kroz suze objasnila kako je zajedno sa decom znala tačno kada će Miha umreti, ali da su odlučili da mu to ne kažu.

Republika

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Potom je došla i do najbolnijeg dela, otkrivajući kako su izgledali poslednji trenuci Sinišinog života, odnosno šta je poslednje što mu je rekla.

I posle odjednom samo se osetio loše, ali najlepša stvar, naravno pod navodnicima 'najlepša' je bila ta što u tom trenutku smo svi bili tu, moja deca, njegov najbolji drug, moja majka, unukica, videli smo da je počeo otežano da diše, postavili smo se oko njega, ja sam ga uzela za ruku i rekla mu: 'Ljubavi, ne brini se, postaraću se ja o deci, idi', jer on nije uopšte hteo da ode, i čim sam to rekla, nije mogao više, preminuo je - otkrila je Arijana u razgovoru za "Verisimo" televiziju.

 

Podsetimo, Siniša Mihajlović je u igračkoj karijeri nastupao za Borovo, Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, a kao trener je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino i ponovo Bolonju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Milovan

21.01.2024 20:51

Veliki je to covek io. Ljudina, Srpska gromada. Pamticemo ga i spominjati.

Odgovori 12 0
Danny

22.01.2024 19:52

Moj borovčaninu... u mislima si sa nama

Alex

24.01.2024 15:54

Stvarno me je rastuzila njegova smrt. I sad, kad ovo citam isto.