PONOVO USPOSTAVLJENA PASOŠKA KONTROLA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA"! Saobraćaj obustavljen oko 17 sati zbog greške operatera!

Autor:

Vesti

21.01.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na aerodromu svi letovi su bili obustavljeni oko 17 sati.

PONOVO USPOSTAVLJENA PASOŠKA KONTROLA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA"! Saobraćaj obustavljen oko 17 sati zbog greške operatera!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ponovo je uspostavljena pasoška kontrola na Aerodromu "Nikola Tesla", nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da je obustavljena kontrola usled greške u funkcionisanju službi operater.

Podsečamo, saobraćaj na beogradskom aerodromu totalno je obustavljen oko 17 sati, jer je, kako je saopštio MUP, došlo do mešanja putnika koji su došli iz Severne Makedonije sa putnicima koji su išli ka drugim destinacijama.

- Usled greške u funkcionisanju službi operatera na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, danas oko 17 časova u tranzitnoj zoni došlo je do mešanja putnika koji su doputovali iz Skoplja, sa drugim putnicima koji nameravaju da putuju ka evropskim i svetskim destinacijama, a nad kojima je prethodno izvršena kontrola pregleda lica i ptrljaga, saopštio je MUP.

- Zbog ove situacije, a radi obezbeđivanja potrebnih uslova za bezbednsot vazuhoplova i putnika, zahtevi aerodromskog osoblja prema Ministarstvu unutrašnjih poslova bili su da se zaustavi dalja pasoška kontrola na izlazu iz zemlje i ulazak novih putnika u tranzitnu zonu, dok se ne izvrši pražnjenje tranzitne zone i ponovni bezbednosni pregled svih lica koja se nalaze u toj zoni, koji inače obavlja osoblje operatera Aerodroma „Nikola Tesla“, po Zakonu o vazdušnom saobraćaju.

- Iz navedenih razloga granična policija je obustavila privremeno pasošku kontrolu kako bi se ispoštovali bezbednosni uslovi i uspostavila puna bezbednost lica i vazduhoplova.

Ovim povodom oglasio se i Aeredrom Nikola Tesla koji je rekao da će svi letovi koji su planirani za večeras i jutro biti pomereni, a šta ljudi sa kartama treba da rade, pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading