MIHINA UDOVICA ARIJANA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Neverovatan gest bivšeg Sinišinog kluba!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlovićeva o povezanosti s Bolonjom.

MIHINA UDOVICA ARIJANA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Neverovatan gest bivšeg Sinišinog kluba!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana Mihajlović, supruga prerano preminule fudbalske legende Siniše Mihajlović, u velikom intervjuu za „Mesađero“ otkrila je šta su u Bolonji uradili nakon što je Miha otišao na onaj svet u decembru 2022. godine.

Inače, Bolonja igra jednu od najboljih sezona u klupskoj istoriji

- Bolonja je isplaćivala platu mog supruga sve do poslednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023! Neverovatan gest, koji mi je davao određenu sigurnost u danima velike konfuzije. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenuči, Marketi, Di Vajo, niko od njih nas nije zaboravio. Poseban klub u posebnom gradu - otkrila je Arijana.

Neverovatan odnos imao je Siniša Mihajlović sa čelnicima kluba, igračima i navijačima.

- Bolonja je poseban grad koji nam je ušao u srca i pre bolesti. A, tokom naše borbe i patnje stvorila se duboka ljubav. Nedelje u bolnici, patnja na terenu za trening. Sve smo delili sa predivnim ljudima - dodaje udovica srpske legende.

U nedelju od 12.30 na programu je meč između Lacija i Bolonje u Rimu, inače dva kluba za koja je mnogo bio vezan Siniša Mihajlović.

- Biće to Sinišina utakmica. I ja ću se vratiti na stadion, ponovo ću se približiti fudbalu od kojeg sam se udaljila. I mojim sinovima je ovaj meč poseban, pošto su i oni zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, isto kao Bolonjini. Ni oni nas nisu zaboravili i voleli su Sinišu jednako kao simpatizeri Bolonje - istakla je Arijana Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading