PROMENE NEĆE BITI: U nastavak sezone "osaka" ulazi sa proverenim trenerskim kadrom - brojna armija navijača očekuje daleko bolja ostvarenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za gornji dom jeste primarni cilj.

PROMENE NEĆE BITI: U nastavak sezone "osaka" ulazi sa proverenim trenerskim kadrom - brojna armija navijača očekuje daleko bolja ostvarenja!

Foto: OFK Osečina

Fudbaleri OFK Osečine jesenji deo šampionata u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončali su na sedmoj poziciji, a svakako primarni cilj svih u redovima plavo-belih jeste plasman među šest najboljih što bi im omogućilo i eventualnu borbu za sam vrh tabele.

 

Plavo-beli su polusezonu okončali sa skorom od četiri pobede, sedam remija i tri poraza i u ovom momentu imaju bod manje u odnosu na lajkovački Železničar i OFK Divce koji se nalaze u prvoj polovini tabele koja vodi u doigravanje za šampionski pehar.

Uoči starta zimskih priprema, agilno rukovodstvo popularne "osake" je odlučilo da poverenje pokloni dosadašnjem šefu stručnog štaba Dragojlu Stanojloviću:

- Obaveštenje za navijače našeg kluba, a i one druge: Dragojlo Stanojlović će i u narednom periodu biti trener naše ekipe. Uprava kluba, igrači ali i navijači zadovoljni su njegovim radom, zalaganjem i znanjem i velika nam je čast što ćemo imati priliku da sarađujemo sa njim i u narednoj polusezoni. Želimo mu puno sreće, zdravlja, kao i dobrih rezultata - istakli su iz redova plavo-belih.

Foto: OFK Osečina

Promene na klupi neće biti - Dragojlo Stanojlović

 

Istovremeno iz kluba je stigla informacija da će zimske pripreme za nastavak borbe za bodove startovati u ponedeljak 29. januara. Trener Stanojlović je zakazao prozivku u 18 časova, nakon čega će biti odrađen i prvi trening u 2024. godini.

Kada je reč o nastavku takmičparske godine treba podsetiti da će ekipa OFK Osečine u prolećnoj premijeri dočekati lajkovački Železničar i upravo će navedeni susret u mnogome odrediti dalju sudbinu kluba u aktuelnoj sezoni.

Navedeni derbi meč zakazan je za 17. mart, a prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran u Lajkovcu polovinom meseca septembra pripeo je Železničaru rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading