BOMBASTIČNE VESTI IZ ITALIJE: Novak ĐOKOVIĆ postaje TRENER?! GAZDA MILANA spremio NEVEROVATNU PONUDU!

Autor: M. M.

Sport

04.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)realan plan iskovan pre tri meseca.

BOMBASTIČNE VESTI IZ ITALIJE: Novak ĐOKOVIĆ postaje TRENER?! GAZDA MILANA spremio NEVEROVATNU PONUDU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na San Siru

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković odmara s porodicom u Italiji nakon eliminacije sa Australijan opena u polufinalu.

A, na Apeninima bi za to vreme mogao da nađe i jedan neobičan poslovni angažman. Ne, nije šala, pošto tamošnji mediji ovog popodneva donose bombastične vesti.

Naime, vlasnik slavnog Milana, kluba prema kojem Srbin ne skriva simpatije, Geri Kardinale, imao je ideju da ponudi saradnju Novaku Đokoviću u stručnom štabu fudbalskog kluba.

Italijanska "Republika" piše da je Kardinale nameravao da Srbinu ponudi mesto saradnika u trenerskom timu Stefana Piolija, a da se Nole bavi mentalnim stanjem ekipe. Zvuči nerealno, zar ne?! To nije sve. Plan je bilo da Novak bude zadužen za razgovore sa fudbalerima koji imaju problema sa samopouzdanjem i pomogne im da ostvare svoje ciljeve.

Motivacioni govori bili bi sastavni deo Novakovih zaduženja, pa bi, navodno, čitavom timu, pre, tokom i nakon mečeva imao priliku da podeli svoje neverovatno znanje iskustvo.

Kardinale je ovaj (ne)realni plan skovao još pre tri meseca kada su crveno-crni bili u rezultatskoj krizi, a izvor iz Italije kaže da do konkretnih razgovora sa Novakom Đokovićem na ovu temu zapravo nikada nije došlo.

Na San Siru, inače, igraju dva srpska fudbalera - Luka Jović i Jan Karlo Simić, a Nole je u više navrata bio gost na utakmicama.

Osim Milana, Đoković je veliki navijač Crvene zvezde. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading