TRAMVAJ STOJI POKVAREN U SRED KRUŽNOG TOKA: Autokomanda blokirana!

Autor:

Vesti

26.02.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužva je na Južnom bulevaru i Bulevaru oslobođenja.

TRAMVAJ STOJI POKVAREN U SRED KRUŽNOG TOKA: Autokomanda blokirana!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Ogromna gužva ovog jutra je na prilazima Autokomandi.

Jedan pokvaren tramvaj nalazi se u samom kružnom toku.

Gužva je na Južnom bulevaru i Bulevaru oslobođenja.

Da podsetimo, velike gužve ovog jutra opteretile su građane Beograda koji u ovom trenutku kreću na svoja radna mesta. Nekoliko saobraćajnica je totalno zakrčeno, pa se dobro informišite pre nego što krenete.

Petlja Mostar krcata je automobilima ovog jutra i ona je na "Gugl mapama" obojena jarko crvenom bojom, koja označava gužve i zastoje na putevima.

Slična situacija je i u Ulici Vojislava Ilića na Zvezdari, gde je bolje ovog jutra ići pešaka, nego autom ili gradskim prevozom.

Slična je situacija i na auto-putu ovog jutra. Kolone se formiraju od isključenja za Konjarnik ka gradu, pa sve do Autokomande. Ima zastoja i kod Hitne pomoći.

Inače, i na naplatnoj rampi Vrčin ovog jutra ima zadržavanja i ona je označena narandžastom bojom, pa uzmite u obzir i vreme zadržavanja ukoliko idete u tom pravcu.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila čekaju 10 sati na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije a ne prelazu Šid četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kamioni čekaju 120 minuta na prelazu Horgoš, na izlazu, a po jedan sat na prelazima Kelebija i Gradina, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading