UŽAS U PREŠEVU: Trogodišnje dete se udavilo u bazenu

Autor:

Hronika

09.03.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan slučaj u Preševu: Dete upalo u bazen i preminulo

UŽAS U PREŠEVU: Trogodišnje dete se udavilo u bazenu

Foto: shutterstock


Danas je u službu Hitne pomoći u Preševu doveženo trogodišnje dete bez znakova života, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Dežurne ekipe su odmah obavestile policiju o ovom tužnom događaju, a na licu mesta je utvrđeno da je dete izašlo iz porodične kuće i upalo u bazen koji se nalazi u dvorištu.

Pokušana reanimacija, ali bez uspeha

Hitna pomoć je odmah pristupila pokušaju reanimacije deteta, ali nažalost, njihovi napori nisu urodili plodom. Dete nije preživelo ovu tragičnu nesreću, što je duboko potreslo sve uključene u ovaj slučaj.

Obavešteno Više javno tužilaštvo u Vranju

Nakon ovog događaja, Više javno tužilaštvo u Vranju je obavešteno o svemu što se desilo, a detalji o daljim koracima biće objavljeni nakon sprovedene istrage.

Ovaj tužan događaj još jednom podseća na važnost nadzora nad malom decom, posebno u blizini vode. Nadamo se da će porodica i zajednica pronaći snagu da se izbore sa ovom tragedijom.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading