DARU BUBAMARU SALEĆU UDVARAČI: Muvaju je gde stignu, priznala i da li ima DEČKA!

Autor:

Zabava

09.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila šta je dobila za Dan žena!

DARU BUBAMARU SALEĆU UDVARAČI: Muvaju je gde stignu, priznala i da li ima DEČKA!

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara

Poznata pevačica Dara Bubamara sinoć je nastupala u jednom prestoničkom klubu, ali pre nego što je započela svoj nastup, otkrila je svoje misli o prazniku Dan žena. Za Daru, 8. mart je posebno težak dan jer je to bio rođendan njene majke, pa je oduvek bio obavijen tugom. Ipak, istakla je da je najlepši poklon za taj dan dobila od svog sina - buket cveća i osvežavajuće piće.

- Meni 8. mart ništa posebno ne znači, uvek sam tužna, jer je moja mama tada slavila rođendan. Najlepši poklon dobila sam od sina, buket sa cvećem i neko piće - rekla je Dara, a zatim otkrila i da je došla u fazu kada može da bira gde će nastupati:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Dara je otkrila da je u fazi svog života gde je okružena udvaračima čak i kada obavlja svakodnevne aktivnosti kao što je prolazak kroz semafor ili izlazak iz lifta. Ipak, istakla je da trenutno nema partnera, ali nije isključila mogućnost nove veze u budućnosti.

- Dođete u neku fazu gde ne morate da radite sve. Došla sam u tu fazu da radim gde mi se radi, gde mi odgovara atmosfera i publika - govori pevačica, prenosi Informer.

Dara je otkrila i na koji način joj se udvaraju momci, te i da li trenutno ima partnera:

- Prođem na semaforu, izađem iz lifta, mene neko muva, a što se tiče neke veze, nemam je - završila je Bubamara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Inače, kako se već neko vreme spekuliše Dara ima mlađeg momka, koji je obasipa poklonima. 

- Odlepio je mali! Zato je i kupio Roleks od 30.000 evra. Slao joj je i cveće nakon svirki, svaki put po 101 ružu. Njoj se on dopao, kaže da je njen tip, brz, urban, istetoviran i napucan. Svi iz Darinog okruženja navijaju da njih dvoje budu zajedno, a da li će Dara da poklekne, ostaje da vidimo -  priča Darina bliska prijateljica za Informer.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading