KAĆA ŽIVKOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Na nastupu se sve videlo! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dugo se spekuliše da je pevačica u drugom stanju, iako ona o tome još uvek ništa ne govori!

KAĆA ŽIVKOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Na nastupu se sve videlo! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Živković, koja se nalazi u petom mesecu trudnoće, i dalje aktivno nastupa i radi, ali o tome još uvek ne želi da govori. Nedavno je nastupala u jednom klubu, a fotografije sa tog događaja su osvanule na njenom Instagram profilu. Iako je pokušavala da prikrije trudnički stomak širokim sakoom, u jednom trenutku je prilikom interakcije sa publikom trudnički stomak bio u prvom planu.

Kada je reč o svom privatnom životu, Katarina je istakla da se trudi da ga sačuva za sebe. Iako je priznala da je već šest godina u emotivnoj vezi, ona i dalje ne želi da govori o svom trudničkom stanju. Istakla je da je zahvalna medijima na poštovanju njene privatnosti, te da će eventualne promene u svom životu podeliti sa javnošću kada za to dođe vreme.

Republika

Foto: instagram.com

Katarina Živković pokazala stomak

Kaća je nedavno otkrila da je već duže vreme u emotivnoj vezi, ali je isto tako naglasila da je ispunjena na svim poljima. Pored toga, otkrila je da ima još želja koje želi da ostvari, ali da je trenutno zadovoljna svojim životom.

- Ja sam zahvalna vama novinarima i medijima, dugo sam na estradnom nebu i imamo super saradnju. Drago mi je što svi vi poštujete moju želju i volju da svoju privatnost čuvam za sebe. Trudim se da to i radim. Onog momenta kada dođe do nekih promena, naravno da ću ja to da podelim sa vama. Do tada nemam šta da delim. Ništa me ne pogađa, vi ste sjajnu. Ja sam mislila da mene ljudi gledaju zato što sam lepa, nisam mislila da me odmeravaju kako bi uočili neku promenu na meni. Ispunjena sam na svim poljima, imam još želja koje želim da ostvarim, ali zadovoljna sam - rekla je Kaća za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Katarina Živković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading