KAĆA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA: MILAN MILOŠEVIĆ je pobednik rijalitija, a ja se ne bih snašla, jer...

Autor:

Zabava

03.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa pevačica Katarina Živković gostovala je u emisiji "Razotkrivanje" na portalu Republika.rs, a tom prilikom, pored detalja iz privatnog života, iznela je svoje mišljenje o rijalitiju "Elita", zašto smatra da je Milan Milošević najbolji učesnik ovog formata i koji je razlog zbog koga ona misli da bi posle dve nedelje bila izbačena iz Bele kuće.

KAĆA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA: MILAN MILOŠEVIĆ je pobednik rijalitija, a ja se ne bih snašla, jer...

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kaća Živković, koja je bila pobednica "Farme 3", tvrdi da se njen boravak u rijalitiju tada u mnogome razlikuje od ovog što sada gledamo na malim ekranima.

- Nije da nisam razmišljala o tome, pošto je ostala ta neka trunčica egzibicionizma u meni, kako bih se snašla, da li bih ponovo uspela da pridobijem simpatije ljudi. Volim da pogledam Elitu, pogotovu zbog Milana Miloševića, kada je on u kući, to moram da ispratim, njegove opaske, njegove doskočice, on je jako duhovit i obožavam ga. Žao mi je što on nije takmičar, jer bih ja glasala samo za njega - rekla je pevačica u jednom delu u kom je detaljno pričala o rijalitiju Zadruga.

-  Ja sam godinama u ozbiljnoj vezi, samo retko kada pričam o tome, jer sam se opekla. Verujem u svog partnera i uvek treba birati partnere koji veruju u vas i koji će u vama gledati jaku, nezavisnu, uspešnu, poslovnu ženu. Mislim da jaka žena uvek bira jakog muškarca. Što se trudnoće tiče, ja već izvesno vreme ističem da želim da se ostvarim kao majka i da je to meni ogromna želja - priznala je Kaća u emisiji "Razotkrivanje" koju možete upravo pogledati na Republika.rs. Katarina je zatim otkrila kako joj je pošlo za rukom to da je niko za sve ove godine ne slika sa partnerom, priznala da li je ljubomorna, a pričala je i o bivšem dečku Banetu Jankoviću sa kojim je bila u vezi kada je pobedila u trećoj sezoni rijalitija "Farma".

- Bane i ja smo u odličnim odnosima, ponekad se vidim sa njim i njegovom suprugom - rekla nam je folkerka. Živkovićka je takođe pričala i o svojoj porodici, o lošoj finansijskoj situaciju i kroz koje nedaće je prolazila dok je strpljivo krčila put do estradnog neba. Potkačila je i jednu veoma popularnu koleginicu, a pokazala je i mnoge fotografije koje do sada niko nije imao prilike da vidi. Uživajte u videu koji je pred vama.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading