PARTIZAN PIŠE ISTORIJU U REGIONALNOJ LIGI! Crno-beli postigli DRUGI NAJVEĆI broj poena za četvrtinu IKADA!

Autor:

Sport

03.03.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav NBA meč je na programu u Areni!

PARTIZAN PIŠE ISTORIJU U REGIONALNOJ LIGI! Crno-beli postigli DRUGI NAJVEĆI broj poena za četvrtinu IKADA!

Foto: Starsport

Partizan dominira u prvoj četvrtini

Košarkaški spektakl u Areni priredili su nam Partizan i Cedevita Olimpija koji trenutno igraju meč 21. runde AdmiralBet ABA lige. Ludilo je započelo zakucavanjem Kaminskog, ali je Jaka Blažič odmah uzvratio trojkom za goste. Međutim, Partizan brzo preokreće situaciju, a Aleksa Avramović ulazi sa velikom energijom i postiže 9 poena, dok je Anđušić takođe ponovo imao odličnu rolu, pa su crno-beli "atomskom" košarkom završili prvu četvrtinu sa rekordnih 42 poena, što je drugi najveći broj poena postignutih u jednoj četvrtini od strane nekog tima u AdmiralBet ABA ligi!

Rekord za najveći broj poena pripadaće i dalje Ciboni koja je 2007. ubacila Bosni svega jedan više - 43.


Partizan snažan i u drugoj četvrtini

Partizan je nastavio da dominira i u drugoj četvrtini, a prednost se povećavala iz minuta u minut. Ipak, gosti nisu bili ništa manje dobri i uspeli su da smanje razliku sredinom druge deonice, ali crno-beli su se ponovo vratili i postavili novi lični rekord - 70 poena za poluvreme.

Partizanov rekordni nastup

Partizan je uspeo da postavi novi rekord po broju postignutih poena za poluvreme, nadmašivši svoj prethodni rekord od 69 poena. Ovo je bio izuzetno impresivan nastup crno-belih, koji su pokazali svoju izuzetnu napadačku snagu i ubedljivu igru.

 

Podsetimo, među prisutnima nalazi se i Mateus Saldanja, koga su "grobari" srdačno pozdravili pri ulasku u dvoranu. Posebno interesovanje izazvala je misteriozna dama koja je sedela pored Brazilca, privlačeći pažnju svojom lepotom i bujnim grudima koje je bezuspešno pokušala da prikrije jaknom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading