PARTIZAN ĆE I DESETKOVAN UKROTITI "ZMAJEVE": Željko Obradović BEZ POLA TIMA, ali se ne boji izazova

Autor:

Sport

02.03.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Cedevita Olimpije opet neće igrati neki od ključnih košarkaša.

PARTIZAN ĆE I DESETKOVAN UKROTITI "ZMAJEVE": Željko Obradović BEZ POLA TIMA, ali se ne boji izazova

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su u četvrtak Efes u 27. kolu Evrolige, ali vremena za odmor nema. Izabranici Želja Obradovića sutra dočekuju Cedevita Olimpiju u 21. kolu AdmiralBet ABA lige (18.45), što će biti direktna borba za plasman pred plej-of. Naime, crno-beli i "zmajevi" su na trećoj i četvrtoj pozici sa skorom 14-6, a kako je domaćin slavio u Ljubljani sa 95:91 jasno je da srpski tim mora da ide i na pobedu i na koš-razliku da za svaki slučaj obezbedi sebi mesto ispred ako posle regularnog dela budu sa stim brojem pobeda i poraza.

Svestan je i trener Željko Obradović situacije i činjenice da su poraženi od istog rivala u prvom delu sezone, ali veruje da sada mogu da se revanširaju.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Balša Koprivica

- Protivnik su sa nekim stvarima koje su veoma bitne, sa novim trenerom i sa novim igračima. Na nama je da probamo da nastavimo na način na koji smo igrali poslednju utakmicu, sa velikom borbenošću i sa željom da uđemo u seriju dobrih rezultata. Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz i Tristan Vukčević nisu trenirali tako da su njih trojica bili van tima na treningu, svi ostali su u redu - rekao je Obradović.

Jedan od aduta crno-belih pod košem zato će biti mladi centar Balša Koprivica. On takođe zna šta ga čeka na terenu.

Tradicionalno neugodna ekipa, uvek igraju veoma dobro protiv nas. Poznajemo njihove igrače veoma dobro, tako da ćemo biti spremni za sutrašnji meč - jasan je Koprivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading