PARTIZAN DOČEKUJE STAROG DUŽNIKA! Evo gde možete da pratite derbi iz Arene!

Autor:

Sport

03.03.2024

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli više nemaju pravo na kiks.

PARTIZAN DOČEKUJE STAROG DUŽNIKA! Evo gde možete da pratite derbi iz Arene!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana su u poslednjem evroligaškom meču uspeli da savladaju Efes u Areni, što je bio veliki korak ka povratku poverenja njihovih vernih navijača.

Međutim, sledeći izazov pred crno-belima je susret sa ekipom Cedevita Olimpije, koja se pokazala kao uvek neugodan protivnik. Naime, "zmajčeki" su na spisku klubova koji su zadužili Obradovićev tim, jer su ih savladali u prvom delu sezone pred slovenačkim navijačima.

Crno-beli se trenutno nalaze na trećem mestu tabele AdmiralBet ABA lige i imaju za cilj da prestignu drugoplasiranu Budućnost, od koje ih deli samo pobeda.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli, Alen Smailagić i Kevin Panter 

Sa jedne strane, Partizan želi da se popne na drugo mesto na tabeli regionalnog takmičenja i s drugog mesta sačeka plej-of, dok nasuprot tome za rivala ima slovenački sastav, koji igra sve bolje u poslednje vreme i trenutno zauzima četvrtu poziciju, odmah iza kluba iz Humske.

Utakmica između Partizana i Cedevita Olimpije zakazana je za 18:45 časova, a ljubitelji košarke će moći da je prate putem televizijskog prenosa na TV Arena Sport Premium 1 i B92.

Oba kluba ulaze u večerašnji meč sa bilansom od 14 pobeda i šest poraza. Zato se očekuje veliko interesovanje za ovaj susret, kako zbog trenutne pozicije ekipa na tabeli, tako i zbog uvek prisutnog rivalstva između istih rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading