NAVIJAČI NA JNA SLAVE! PARTIZAN BOLJI OD ZVEZDE U KOŠARKAŠKOM VEČITOM DERBIJU: Sledi borba za TROFEJ!

Autor:

Sport

02.03.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar meč viđen je u Nišu.

NAVIJAČI NA JNA SLAVE! PARTIZAN BOLJI OD ZVEZDE U KOŠARKAŠKOM VEČITOM DERBIJU: Sledi borba za TROFEJ!

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija, košarka

Košarkašice Partizana 1953 pobedile su Crvenu zvezdu i plasirale se u finale Kupa "Milan Ciga Vasojević"

Košarkašice Partizana 1953 su ostvarile značajnu pobedu nad Crvenom zvezdom rezultatom 73:67, čime su se plasirale u veliko finale Kupa Milan Ciga Vasojević. Utakmica je bila izuzetno uzbudljiva, a Partizanove košarkašice su uspele da obezbede svoje mesto u finalu nakon izuzetno napetog meča.

Početak utakmice sa dosta promašaja

Utakmica je počela sa dosta promašaja na obe strane, te je posle tri minuta igre rezultat bio samo 3:3. Ipak, Partizan je uspeo da realizuje nekoliko napada na pravi način, postigavši četiri trojke (tri Bojana Miškić) i prešao u vođstvo od 20:11 u 8. minutu.


Reakcija Crvene zvezde i izjednačenje

Iako Zvezdu nije služio šut, uspele su da odgovore sa novom trojkom, a na prvi odmor se otišlo sa dvocifrenom prednošću Partizana – 26:14. U drugoj deonici, Zvezda je uspela da se stabilizuje i odgovori sjajnom serijom 16:2, izjednačivši rezultat na 30:30 u 17. minutu.

Partizan ponovo preuzima vođstvo

Ipak, Partizan je uspeo da se vrati u vođstvo, pogodivši nekoliko ključnih poena i otišavši na veliki odmor sa prednošću od 38:33.

Dominacija Partizana u drugom poluvremenu

U trećoj deonici, Partizan je zadržao prednost, a pogotkom Davinića i Dinčića, uspeli su da povećaju svoju prednost na 52:42 u 27. minutu. Crvena zvezda je pokušavala da sustigne zaostatak, ali Partizan nije dozvolio da im se približe.

Zaslužena pobeda Partizana

Košarkašice Partizana su održale svoju prednost do kraja meča, a ovaj trijumf će im sigurno doneti dodatno samopouzdanje pred finale Kupa Milan Ciga Vasojević, gde će se boriti za prestižnu titulu sa boljim iz duela Mega MIS – Kraljevo.

Reakcija navijača u Humskoj

Ovu vest primili su i navijači na JNA sa velikim oduševljenjem. Tamo se trenutno igra uzbudljiv meč između Partizana i Železničara, a oficijalni spiker je saopštio rezultat meča svim prisutnima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading