OVO JE ĆERKA TANJE RAĐENOVIĆ: Voditeljka Pinka krije pravu LEPOTICU, izgleda kao milion dolara, a tek da joj vidite telo!

Autor:

Zabava

02.03.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako danas izgleda ćerka voditeljke Tanje Rađenović!

OVO JE ĆERKA TANJE RAĐENOVIĆ: Voditeljka Pinka krije pravu LEPOTICU, izgleda kao milion dolara, a tek da joj vidite telo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Tanja Rađenović, poznata voditeljka "Dnevnika" na televiziji "Pink", već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa suprugom Petrom. Iako je javnosti malo poznato o njenom privatnom životu, Tanja je majka dve ćerke, Teodore i Anđele, koje su retko izložene medijima.

Nedavno je postalo poznato da je Tanjina starija ćerka, Teodora, uspešno završila studije na prestižnom "Universite Grenoble Alpes" u Francuskoj. Teodora često deli deli delove svog života putem Instagram profila, otkrivajući svoj mladalački život kroz slike izlazaka, šetnji, društva i mode. Njena lepota privlači pažnju, a njen život u inostranstvu dodatno intrigira mnoge.

 

 


Tanja je svoju ljubavnu priču započela na veoma specifičan način, upoznavši svog supruga Petra ne sluteći da će se samo godinu dana kasnije udati za njega. Danas su njih dvoje srećni roditelji i imaju dve ćerke. Iako se retko pojavljuje u javnosti, na Tanjinom Instagram profilu mogu se naći slike sa njihovih letovanja, prikazujući njihovu skladnu vezu. Mnogi su primetili da Peter izgleda izuzetno mišićavo, što je izazvalo oduševljenje i divljenje kod mnogih.

 

 

 

 


Kroz ove detalje o Tanjinom privatnom životu, možemo zaključiti da je voditeljka uspešna kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu, te da njena porodica uživa u skladnom i srećnom životu van očiju javnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading