MUŠKARCI SPREMITE SE NA KADROVE MILICE DABOVIĆ: Skinula se, pa pokazala ZNANJE!

Autor:

Zabava

02.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović pokazala čime raspolaže.

MUŠKARCI SPREMITE SE NA KADROVE MILICE DABOVIĆ: Skinula se, pa pokazala ZNANJE!

Foto: ATA Images/M.M.

Milica Dabović

Poznata bivša košarkašica Milica Dabović ponovo je privukla pažnju javnosti svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama. Na poslednjoj fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima, Milica je pozirala u donjem vešu i visokim štiklama, sa jednom nogom podignutom na stolici.

Međutim, ono što je iznenadilo njene fanove jeste neočekivani trenutak koji je zabeležen tokom fotografisanja. Milica je jedva izbegla pad, stvarajući smešan trenutak koji je nasmejao mnoge, a ona je sa svojim prepoznatljivim smislom za humor odlučila da podeli ovu situaciju sa svojim pratiocima.

 

Milica Dabović je poznata po svojim kontroverznim stavovima, ali i po svakodnevnim provokativnim objavama na društvenim mrežama koje izazivaju veliku pažnju javnosti i izazivaju različite komentare. Nedavno je postala centar interesovanja zbog provokativnih fotografija koje prodaje, a otvorila je i profil na još jednoj društvenoj platformi gde aktivno komunicira sa svojim pratiocima i objavljuje fotografije za novčanu naknadu.

Osim što je bila uspešna košarkašica, Milica Dabović sada koristi svoju popularnost na društvenim mrežama kako bi ostvarila dodatne prihode, stvarajući intrigantne sadržaje koji privlače pažnju javnosti.

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Dabović Instagram

 


Nepredviđeni trenuci poput onog koji se dogodio tokom fotografisanja Milice Dabović pokazuju da čak i javne ličnosti imaju svoje trenutke ranjivosti. Ova situacija je još jednom potvrdila da čak i u savršenoj postavci za fotografiju, mogu nastati neočekivani i smešni trenuci koji nas podsećaju na to da je važno zadržati smisao za humor čak i u situacijama koje mogu biti opasne.

Milica Dabović nastavlja da intrigira javnost svojim izazovnim objavama na društvenim mrežama, a njena posvećenost stvaranju zanimljivog sadržaja i dalje ostaje neosporna.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Samo ja

02.03.2024 18:36

Dosadila više i bogu i ocu...