DA LI JE OVO NAJVULGARNIJI SNIMAK MILICE DABOVIĆ? Sramno spustila TELEFON, usnimila najveću intimu (VIDEO 18+)

Autor:

Zabava

18.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno izdanje bivše košarkašice zabezeknulo javnost!

DA LI JE OVO NAJVULGARNIJI SNIMAK MILICE DABOVIĆ? Sramno spustila TELEFON, usnimila najveću intimu (VIDEO 18+)

Foto: ATAImages/M.M.

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja je nedavno privukla pažnju javnosti zbog raskida sa dečkom, sada iznenađuje javnost svojim novim poslovnim poduhvatom. Naime, umesto angažovanja na terenu, Dabovićeva sada zarađuje od prodaje svojih intimnih slika i snimaka na sajtu za odrasle, popularnoj platofrmi "Onlifens". Međutim, novim snimkom uspela je da zabezekne javnost.

Naime, nedavno se pojavio snimak na kome Milica izgovara šalu i zatim pokazuje svoje međunožje, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. U video-snimku koji već neprestano kruži interentom, bivša košarkašica iznosi šalu o omiljenoj pici, a zatim gestikulira prema svom međunožju, izazivajući kontroverze i šokirane komentare javnosti.

- Momci, je l znate koja je meni omiljena pica? - govorila je Milica na snimku, pa kameru okrenula ka donjem vešu:

- Ups, kaprićoza - dodala je bivša košarkašica.

Podsećanja radi, nekadašnja sportska zvezda sada privlači pažnju svojim fotografijama i videima na pomenutom sajtu, a kako je istakla jednom prilikom, otvaranje profila na "Onlifensu" započelo je kao šala i opklada sa drugaricom. Međutim, protiv svih očekivanja, Milica je uspela da sakupi 1000 pratilaca za samo 48 sati, što je bio početak njenog uspešnog poslovnog poduhvata.

Republika

Foto: Instagram printscreen/stefanovamama13

Milica Dabović

- Profil na "Onli fensu" otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joi da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspeh. Kazala je: "Ajde da vidimo, ako ne uspeš, zatvori profil". Pristala sam i uspela - ispričala je Dabovićeva za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Pero

18.02.2024 12:30

Sta reci budala ostaje budala uvek bilo🤣😂

Dana

18.02.2024 18:15

Ovo je zalosno

Кокорин

19.02.2024 06:25

Олош.

Svetozar

22.02.2024 10:41

Ova ima veliki zdravstveni problem.