ŠOK SNIMAK MILICE DABOVIĆ KRUŽI INTERNETOM: Usred kafane počela da DIŽE SUKNJU - SKANDALOZNI kadar! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović pokazala čime raspolaže!

ŠOK SNIMAK MILICE DABOVIĆ KRUŽI INTERNETOM: Usred kafane počela da DIŽE SUKNJU - SKANDALOZNI kadar! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Dabović

Bivša košarkašica, Milica Dabović, danas proslavlja svoj 42. rođendan, a tim povodom je svojim pratiocima na društvenim mrežama priredila pravu poslasticu. Naime, Milica je podelila zavodljiv snimak na Tiktoku, na kome se vidi kako uživa i đuska u klubu, noseći crnu haljinicu koja otkriva njenu figuru, a bez brusa. Ovim potezom, Dabovićeva je još jednom privukla pažnju javnosti, ali i izazvala brojne komentare i reakcije svojih pratilaca.

Pored provokativnog snimka, Milica je svojim pratiocima uputila i iskrene reči, izražavajući svoja osećanja i misli povodom rođendana. Ona je istakla da se trudi da bude iskrena i da ne želi da sakriva svoje emocije, ističući da je uvek davala svoj maksimum kako na terenu, tako i van njega. Takođe, otkrila je da je oduvek težila da radi najbolje za druge, pri čemu je sebe stavljala na drugo mesto, što je, kako je istakla, činilo srećnom. Njene iskrene reči su naišle na brojne komentare podrške i ljubavi od strane njenih fanova.

 

@stefanovamamam13

Toliko misli a ja zanemela... Trudim se da sastavim par recenica, olaksam dusu... Nekako me boli ali sve sam jaca. Ne mogu upakovati nesto u sareni papir i slagati. Mogu da verujem i ne odustajem. Uvek sam znala da dam 100 posto sebe na terenu i van njega...Nikada nisam bila ravnodusna, ljubomorna, iskompleksirana,zavisna i pakosna! Isla sam glavom kroz zid. Uvek sam zelela i radila najbolje za druge a meni kako ostane. E to me cinilo srecnom. Veceras gledam prijatelje koji me vole,srecne zbog moje srece i tuzne zbog mojih suza ali u pogledu znam sta misle... Hvala vam na svakom minutu koji ste mi posvetili na svakoj lepoj reci koju ste mi uputili, hvala na paznji i poklonima, hvala na ljubavi! ! Zivot je nepredvidiv, mac sa sve ostrice...ili si pukovnik ili pokojnik! Idem dalje sama 42. godine malo li je? Neki novi pocetak, mirna DETE I JA! Srecan mi rodjendan!! Hvala divni ljudi!

♬ original sound - Milica

 


Nakon objave zavodljivog snimka i iskrenih reči, pratilaci su se oglasili brojnim komentarima podrške i divljenja. Mnogi su izrazili svoje simpatije i poštovanje prema Milici, nazivajući je "zgodnoćom" i "vrh ribom". Očigledno je da je Milica Dabović uspela da izazove živopisne reakcije svojih pratilaca, pokazujući svoju autentičnost i hrabrost da se izrazi onakva kakva jeste.

Podsetimo se, nedavno je Milica Dabović izazvala pažnju javnosti brutalno provokativnim porukama upućenim muškarcima na društvenim mrežama, kao i prisustvom provokativnih fotografija na njenom storiju. Ove akcije su izazvale različite reakcije, ali je jasno da Milica ne prestaje da intrigira javnost svojim postupcima i izjavama.

Sve u svemu, Milica Dabović i dalje ostaje zanimljiva figura javnog života, koja hrabro izražava svoje stavove i emocije, ostavljajući trag u javnosti i izazivajući različite reakcije svojih pratilaca.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading