"JA TE NE VOLIM, NEĆU DA SE OŽENIM SA TOBOM I NE IDEŠ U NJUJORK": Milica Dabović nije htela da se ovo zna, ali joj se OMAKLO (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja profesionalna sportiskinja objavila snimak iz kog su svi zaključili da aludira na svoj raskid sa kumom poznatog pevača.

"JA TE NE VOLIM, NEĆU DA SE OŽENIM SA TOBOM I NE IDEŠ U NJUJORK": Milica Dabović nije htela da se ovo zna, ali joj se OMAKLO (VIDEO)

Foto: Printscreen/milicadabovic13

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je, po povratku iz Amerike, otkrila da je ponovo raskinula sa kumom folkera Darka LazićaMilanom Cvetinovićem.

Ona je u snimku koji je tada objavila iznela niz šokantnih detalja o svom partneru, kod kog je provela praznike, a zatim zaključila da on nije za nju.

Pored mog sina i mojih prijatelja, nešto što me je juče oduševilo, obradovalo i nasmejalo jeste video na koji sam naletela listajući Instagram. Ljudi, verujte mi, ja sam šokirana s kakvim sam likom bila. Ja nisam osoba koja bi bila sa takvim čovekom, u svakom smislu te reči - rekla je Milica u snimku koji je objavila, a potom i napisala:

- A onda posle godinu dana shvatiš da to nisu samo poroci, nego da je to neizlečiva bolest. Samo ću reći - hvala! Uz prave prijatelje, uz sina, prave ljude sve je mnogo lakše! Ko razume, shvatiće. Idemo dalje. Samo se pametni šale na svoj račun.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Milica Dabović objavom zaintrigirala javnost

Međutim, Dabovićka je opet zaintrigirala javost oglašavenjem na društvenoj mreži, a tek ova Miličina objava navela je mnoge njene pratioce da pomisle da je zapravo pravi razlog raskida sa kumom poznatog pevača taj što on nije želeo brak sa njom.

Dabovićka je u jednoj od svojih Instagram priča podelila filmski raskid Dragana Nikolića i Sonje Savić u kultnom ostvarenju "Nešto između" zbog čega su neki shvatili da time aludira na svoj raskid sa Milanom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malecko moje (@maleckomoje)

 

U čuvenoj replici Gaga izgovara Sonji sledeće reči, koje nju probadaju direktno u grudi:

- Ja te ne volim, neću da se oženim sa tobom i ne ideš u Njujork.

Podsećanja radi, Milica i Milan od početka zabavljanja imaju veoma turbulentan odnos.

Pored toga što su pokušali da održe ljubav na daljinu, njih dvoje su u više navrata raskidali i opet se mirili, a pred novogodišnje praznike nekadašnja košarkašica je sa mnogo uzbuđenja pričala kako odlazi kod dečka sa mnogo nade u njihovu budućnost.

Međutim, umesto zajedničke budućnosti, ponovo je usledio i raskid, oko koga i dalje ima dosta polemika i nejasnoća, što u njenom slučaju ostavlja prostora da je možda i dalje moguće da može doći do ponovnog pomirenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading