ŠOK, GOLMAN PARTIZANA POLOMIO RUKU: Čuvara mreže očekuje duga pauza

Autor:

Sport

02.03.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povredio se na treningu pre tri nedelje, nastavio da radi kao da je sve normalno, ali kako bol nije prolazio snimili su mu ruku i tek onda je ustanovljen prelom.

ŠOK, GOLMAN PARTIZANA POLOMIO RUKU: Čuvara mreže očekuje duga pauza

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Teška povreda golmana Partizana! Loše vesti stižu iz tabora crno-belih gde je mladi golman Vanja Radulaški (18) doživeo tešku povredu. Da problem bude veći, to se desilo još pre tri nedelje na treningu, neposredno pre meča sa Bragom u plej-ofu UEFA Lige mladih.

Republika

Foto: FK Partizan

Vanja Radulaški

Povreda se dogodila kada je jedan od saigrača snažno šutirao, a golman je postavio ruku, rezultirajući teškom povredom. Iako je mladi golman trenirao 20 dana nakon incidenta, bol nije prestajao, što je dovelo do naknadnih pregleda i utvrđivanja preloma. Sada je pitanje da li će biti potrebna operacija ili će mu ruka biti imobilizovana. Ova vest je sigurno razočarala navijače Partizana, ali je istovremeno podsetnik na fizičke napore i rizike koje sportisti preuzimaju svakodnevno.

Vanja Radulaški, rođen u Kikindi, bio je deo omladinskog tima Partizana On je predstavljen jesenas zajedno sa Vanjom Dragojevićem, Ognjenom Ugrešićem i Zoranom Alilovićem, kada su potpisali prve profesionalne ugovore sa FK Partizan.

- Buduće nade crno-belih dolaze iz Partizanove omladinske škole gde su do sada imali stipendijske ugovore. FK Partizan im želi puno sportske sreće - poručili su tada iz Humske.

Inače, mladi tim Partizana se trenutno nalazi na trećem mestu u prvenstvu. Njihov sledeći meč je protiv ekipe Novog Pazara. Povreda mladog golmana predstavlja izazov za ekipu, ali i priliku za druge igrače da pokažu svoj talenat i doprinesu timu.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading