SIN NAŠE PEVAČICE SLOMLJEN ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE: Objavio oproštajno pismo, reči koje kidaju dušu!

Autor:

Zabava

02.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Zlate Petrović se oprostio od Đorđa Đorđevića Piloša.

SIN NAŠE PEVAČICE SLOMLJEN ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE: Objavio oproštajno pismo, reči koje kidaju dušu!

Foto: Republika

Đorđe Đorđević Piloš, poznati harmonikaš i brat pevačice Zlate Petrović, preminuo je nakon što je javnost saznala da je njegovo zdravstveno stanje loše. Njegov nećak, Jovan Pejić, oprostio se od njega putem društvenih mreža, objavivši snimak svog ujaka dok svira harmoniku. U emotivnoj objavi, Jovan je istakao Piloševu izuzetnu muzičku veštinu i nazvao ga jednim od najboljih harmonikaša.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zlata Petrović izgubila brata

 


Zlata Petrović, sestra preminulog harmonikaša, neprestano je bila uz njega tokom njegovog boravka u bolnici. Nakon saznanja o Piloševoj smrti, Zlata je odmah posetila bolnicu, stigavši direktno sa aerodroma nakon nastupa koji je imala prethodne večeri. Njen brat je, prema navodima, imao zdravstvene probleme vezane za jetru.

- Danas je otišla jedna čista duša, jedan od najboljih harmonikaša, moj ujko, nek ti je laka crna zemlja. Đorđe Đorđević Piloš - napisao je Jovan. 

Foto: Instagram.com

Jovan Pejić se oprostio od Đorđa Đorđevića

 


Đorđe Đorđević Piloš bio je cenjeni harmonikaš čija je muzika doticala mnoge ljude. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za muzičku scenu, ali će njegovo nasleđe i talenat zauvek ostati zapamćeni.

Javnost je iskazala veliku podršku porodici Đorđević Piloš u ovim teškim trenucima. Mnogi su se oglasili putem društvenih mreža, pružajući reči saučešća i deljenjem uspomena na talentovanog harmonikaša.

Njegova muzika je dodirnula srca mnogih, a njegove melodije će ostati kao trajno sećanje na njegovu izuzetnu muzičku karijeru. Đorđe Đorđević Piloš će biti upamćen kao izuzetan umetnik čije su harmonijske note stvarale nezaboravne trenutke za sve ljubitelje njegove muzike.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading