ANA NIKOLIĆ NEUTEŠNA! Njena objava nakon SKANDALA sa Rastom slama srca: Kad majke nema, kuća je PRAZNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne može da dođe sebi nakon drame oko ćerke Tare!

ANA NIKOLIĆ NEUTEŠNA! Njena objava nakon SKANDALA sa Rastom slama srca: Kad majke nema, kuća je PRAZNA! (FOTO)

Foto: printscreen/K1 Televizija, ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Pevačica Ana Nikolić ponovo je u centru skandala zbog odnosa sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, a njena objava na društvenoj mreži Instagram rastužila je mnoge. Svi su povezali njenu objavu sa njenom trenutnom situacijom.

- Svi mogu biti u kući, ali kada majke nema imaš osećaj da je kuća prazna - glasi citat koji je podelila Ana na svom storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Nikolić

Podsetimo, Ana je nedavno objavila privatne prepiske sa Rastom iz kojih se može zaključiti da je njihova naslednica Tara kod repera, a on je pevačici poručio da će moći da je vidi sledći put samo preko Centra za socijalni rad.

 

 

Nikolićeva je potom objavila i da su je izbacili iz roditeljskih grupa na aplikacijama predškolske ustanove koju Tara pohađa.

 

 

Ona se potom oglasila za domaće medije i udarila na Rastu.

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna - rekla je pevačica za Pink i dodala:

- Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza - dodala je ona juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading