RASTA TUŽI VESNU ĐOGANI! Žestoko joj uzvratio na SKANDALOZNE OPTUŽBE

Autor:

Zabava

17.02.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper razvezao jezik nakon prozivki Vesne Đogani!

RASTA TUŽI VESNU ĐOGANI! Žestoko joj uzvratio na SKANDALOZNE OPTUŽBE

Foto: printscreen/K1 Televizija, TV Pink/printscreen

Pevačica Vesna Đogani nedavno je žestoko udarila na repera Stefana Đurića Rastu, kog je prozivala u jednoj emisiji i iznela šokantne tvrdnje.

- Jeste, bilo je tu dosta problema. Mi jako dugo pravimo pesme, ovi novi klinci ne rade jako dugo pesme i zato sve to kratko traje. Oni su generacija koja reciklira. Bilo je dosta problema, zato što, mi kad smo ušli u studio, mi smo zamislili da to zvuči tako, došli smo po pesmu, a onda se on u međuvremenu zaljubio, on je upoznao Anu i otišli su na Tajland, i on kad se vratio nije više bio isti čovek. On je pre toga bio divan saradnik. Posle toga ništa nije hteo da menja, ja nisam zadovoljna sa refrenom, mi dalje ne možemo da radimo ako ti nećeš da menjaš, a on tvrdi da mi ne razumemo to što je on uradio. I on je rekao da je to finalno, onda je Đole rekao okej, koliko ti dugujem, izvoli i to je to. I pesma u fioku - rekla je Vesna Đogani u za "WTF Radio".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Rasta i Vesna Đogani

Rasta se hitno oglasio, podelio Vesnin intervju, odgovorio joj na prozivke i najavi tužbu.

- Ja sam "nekad" bio dobar saradnik, a ti samo dobra ljubavnica celi život. Zaboravila si da niste uspeli da izvedete nijednu od tri ponuđene pesme. Naći ću ih da čuju ljudi da ste ipak vi kavez igrači kod kojih je zalutao mikrofon. Ogavno je kako ste kivni na naš uspeh. Žao mi te i tebe i ljubavnika. I da ne znam šta je tebi tvoj ljubavnik rekao, ali pare videli nismo, a bojim se ni ti. Rešite to međusobno, jer ću istog momenta da vas tužim za ove klevete. Bednice - napisao je Rasta putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading