BUKTI ESTRADNI RAT RASTE I ĐORĐA DAVIDA: Pljušte prozivke, a OVAKO je sve krenulo!

Autor:

Zabava

02.02.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker je prvi isprozivao repera, koji mu je odgovorio nakon tri godine!

BUKTI ESTRADNI RAT RASTE I ĐORĐA DAVIDA: Pljušte prozivke, a OVAKO je sve krenulo!

Foto: ATA Images

Domaća javnost bruji o sukobu pevača Đorđa Davida i repera Stefana Đurića Raste, koji je zapravo počeo 2020. godine. Tada je Rasta bio uhapšen zbog posedovanja veće količine nedozvoljenih supstanci.

Meni je njega žao. Dečko pravi odličnu priču, gledan je, zarađuje dobru kintu, ima posećene nastupe, on je zvezda tim klincima. I onda kao poslednji Indijanac dozvoli sebi da ga uhvate sa gudrom. I šta je poruka? Idemo svi na gudru – zapitao se Đorđe David tada.

Strašno je što neke zvezde nisu adekvatno kažnjene. Je l’ istina da su mu našli pola kile ili kilo u gajbi? Ja kad kupujem ajvar, ja uzmem za sebe 15, 20 tegli. Ali, jedno je ajvar, a drugo je trava. Ja sam čak i za legalizaciju trave u medicinske svrhe, ali dok zakon to ne odobri, sine, odgovaraš. Treba da bude osuđen kao i svaki drugi građanin ove zemlje – rekao je pevač tada za "Svet".

Republika

Foto: Republika TV, printscreen/K1 Televizija

Đorđe David je prvi prozvao Rastu pre tri godine

David je nedavno bio učesnik saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, gde je nažalost stradala jedna ženska osoba. Nakon toga se oglasio Rasta, koji je poručio Đorđu putem Instagrama da mu želi samo pravdu.

- Deda, ja tebi želim samo pravdu. Za razliku od tebe, ja nikoga nikada nisam povredio, deda. Ali zapamti, uvek se sve vraća - napisao je Rasta, pa izjavio saučešće porodici.

- Najdublje saosećanje sa porodicom - napisao je on.

Republika

Foto: ATA Images

Rasta odgovorio Đorđu Davidu nakon tri godine

Juče je Đorđe David u studiju na Košutnjaku održao pres konferenciju, gde je odgovorio na Rastinu prozivku.

- Kada je Rasta u pitanju, ja moram da kažem da sam ja, kad je njegova karijera u pitanju, imao neko pogrešno mišljenje do pre dve godine, dok se nije desio jedan koncert u okviru nekog festivala, pa sam shvatio koliko je on ozbiljna zvezda za određenu populaciju. To što je napisao, nikoga nije povredilo. To su sad improvizacije na temu, ja ću samo reći, ovo što je on uradio je namera, a ovo što sam uradio ja, to je splet nesretnih okolnosti - rekao je roker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading