ĐORĐE DAVID PONOVO ZA VOLANOM: Dozvola mu NIJE ODUZETA, vreme je da progovori o NESREĆI u kojoj je žena IZGUBILA ŽIVOT! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

01.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati roker organizovao je pres konferenciju povodom tragičnmog događaja u Severnoj Makedoniji!

Naš poznati pevač Đorđe David doživeo je saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji, koja je imala tragične posledice. Tada je naleteo na ženu koja je šetala auto-putem i usmrtio je, a roker je juče stigao u Srbiju. Danas će u studiju na Košutnjaku održati pres konferenciju, a ekipa portala Republika našla se na licu mesta.

Đorđa smo zatekli kako stiže u studio u automobilu marke "fiat", te se može zaključiti da mu vozačka dozvola nije oduzeta.

Republika

Foto: Republika

Đorđe David stiže u studio

Đorđe je samo prošao pored predstavnika sedme sile i foto-reportera, te u tišini ušao u studio, nakon čega će se obratiti medijima, a juče je dao prvu izjavu za Republiku.

- Stigao sam u Srbiju, tačno, to je sve što smem da vam kažem za sada, sutra ćete saznati detalje - izjavio je Đorđe David za Republiku, odmah nakon dolaska u Srbiju.

Republika

Foto: Republika

Đorđe David ulazi u studio

Podsetimo, prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila nakon sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Nakon tog sudara, usledio je još jedan kada je automobil "Opel insignia" srpskih registarskih oznaka naleteo na ženu koja je izašla iz jednog od vozila. Nažalost, žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula.

Nakon nesreće, Đorđu Davidu je urađen alko test koji je pokazao da nije bio pod uticajem alkohola. On ističe da je bio sam u kolima i da je po njegovim saznanjima, prema izjavi javnog tužioca, oslobođen krivice za ovu nesreću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading