ĐORĐE DAVID UHVAĆEN NA DELU! Isplivali svi detalji njegovog KRETANJA, izašao iz auta kako bi se LJUBIO (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco fotografije otkrivaju gde se rok muzičar kretao!

ĐORĐE DAVID UHVAĆEN NA DELU! Isplivali svi detalji njegovog KRETANJA, izašao iz auta kako bi se LJUBIO (FOTO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Muzičar Đorđe David, član žirija popularnog takmičenja "Zvezde Granda", bio je potpuno posvećen svojoj svakodnevici samo nekoliko dana pre tragične nesreće koja je potresla javnost.

Naime, neposredno pre nesreće, Đorđe je obavljao uobičajene svakodnevne obaveze u Beogradu. Kretanje ovog poznatog muzičara pratila je emisija "Paparaco lov". Posetio je kafić, zatim se uputio do perionice veša, a nakon toga posetio je osnovnu školu svoje ćerke. Potom je sa svojom mezimicom posetio firmu u kojoj radi njegova supruga Ana.

Iako Đorđe i Ana ne žive zajedno, njihova ljubav je i dalje evidentna. Snimci koji su zabeleženi u javnosti pokazuju da među njima i dalje postoji velika ljubav i pažnja, uprkos životnim okolnostima.

Kao što je već poznato, Đorđe David je bio uključen u saobraćajnu nesreću u kojoj je nažalost jedna žena izgubila život. Nesreća se dogodila zbog slabe vidljivosti i nedovoljnog obeležavanja mesta nesreće, što je dovelo do tragičnih posledica, dok je muzičar je prošao sa lakšim povredama.

Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit ipo posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - rekao je Đorđe, te dodao:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika

Đorđe David pokosio ženu na auto-putu

Moram da budem ovde, u Makedoniji. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz Tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu. Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao... Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo.

Fotografije uništenog vozila Đorđa Davida možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading