ANA NIKOLIĆ UHVAĆENA SA POLITIČAREM NAKON SKANDALA SA RASTOM: Evo šta je radila sa Mišom Vacićem! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva izašla u provod nakon drame sa bivšim suprugom!

ANA NIKOLIĆ UHVAĆENA SA POLITIČAREM NAKON SKANDALA SA RASTOM: Evo šta je radila sa Mišom Vacićem! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularna pevačica Ana Nikolić je nakon jučerašnjeg skandala sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom izašla u provod sa prijateljima, među kojima je bio i političar Miša Vacić. Oni su sve vreme ćaskali na snimku, a u jednom trenutku Ana mu je pokazivala poruke.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana pokazuje Miši poruke

Podsetimo, Ana je juče objavila privatne prepiske sa Rastom iz kojih se može zaključiti da je njihova naslednica Tara kod repera, a on je pevačici poručio da će moći da je vidi sledći put samo preko Centra za socijalni rad.

 

 

Nikolićeva je potom objavila i da su je izbacili iz roditeljskih grupa na aplikacijama predškolske ustanove koju Tara pohađa.

 

 

Ona se potom oglasila za domaće medije i udarila na Rastu.

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna - rekla je pevačica za Pink i dodala:

- Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza - dodala je ona juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading