AFRIKA DONIRALA NOVAC DŽAMIJI! Zbog nje sada imaju OVO: Pomažem svima, ne samo VERSKIM OBJEKTIMA!

Autor:

Zabava

01.03.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika se oglasila nakon što se pojavila informacija da je donirala novac džamiji!

AFRIKA DONIRALA NOVAC DŽAMIJI! Zbog nje sada imaju OVO: Pomažem svima, ne samo VERSKIM OBJEKTIMA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Shutterstock

Popularna pevačica Sandra Afrika donirala je 1.500 evra Derviš Hasanoj džamiji u Starom Baru, a novac je, kako saznaje "Kurir", upotrebljen za kupovinu zemljišta sa namenom pravljenja parkinga. Izvor iz Crne Gore se oglasio i potvrdio ovu priču.

- Sandra je među prvima donirala novac. Inače je ona mnogima pomogla i nikada ne gleda ko je koje vere ili nacije. Zahvaljujući njenoj donaciji, pristigle su i druge, te u džamiji smatraju da je ona pokretač ove humanitarne akcije. Oni su joj neizmerno zahvalni. Inače, Sandra često peva u tom delu Crne Gore, uvek je izuzetno primljena i ona to zna da ceni - rekao je izvor gorepomenutog portala.

Republika

Foto: e-stock

Sandra Afrika

Oglasila se i pevačica i potvrdila da je donirala novac džamiji.

- Tačno je to što ste čuli. Tu sam da pomognem koliko god mogu. U znak zahvalnosti zbog višegodišnjeg gostoprimstva u Baru, odazvala sam se pozivu da pomognem džamiji. Ja sam pravoslavka, pomažem i našu svetinju. Koliko god mogu uvek ću pomoći svima ne samo verskim objektima - rekla je pevačica.

Nedavno je isplivala informacija da Sandra ima oko milion i po evra.

- Dara i Afrika su prvo štekale novac, a kad su digle cenu nastupa da bude dovoljno visoka, počele su pametno da ulažu. Sada su kupile toliko nekretnina da ne znaju šta će s parama! Imaju ih obe u vrednosti od oko milion i po evra. To su stanovi kako u Beogradu, tako i mimo prestonice, što se isplatilo kupovati jer su ih pazarile u vreme kad cene nisu otišle u oblake - otkrio nam je nedavno dobro upućen izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading