SVI SU ZABORAVILI NA OVO: Zejna karijeru započela u RIJALITI PROGRAMU - brzo je izbačena, a onda je usledio ŠOK!

Autor:

Zabava

01.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalistkinja "Pesme za Evroviziju" svoju karijeru započela je u "Operaciji trijumf"!

SVI SU ZABORAVILI NA OVO: Zejna karijeru započela u RIJALITI PROGRAMU - brzo je izbačena, a onda je usledio ŠOK!

Foto: RTS

Popularna pevačica Zejna Murkić, poznatija samo kao Zejna, prošla je sinoć u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju", koje će se održati sutra, 2. marta. Zejna je sinoć izvela pesmu "Najbolja", a scenski nastup joj je bio vrlo zanimljiv.

Naime, Zejna je prvo navukla na sebe odevnu kombinaciju napravljenu od belog jorgana, da bi je kasnije skinula i otkrila crnu i šljokičastu kombinaciju, koja je isticala njeno telo. Plesači su bili odeveni u crveno, pružajući vizuelni kontrast koji se savršeno uklopio uz zarazni ritam Zejnine pesme.

Republika

Foto: RTS

Zejna - Najbolja

Ono što mnogi ne znaju je da je Zejna svoju karijeru započela u muzičkom rijaliti takmičenju "Operacija trijumf", iz koga je vrlo brzo ispala. Odmah nakon ovog TV programa zapazio ju je Čeda Čvorak, koji ju je pozvao da bude članica grupe Luna.

Inače, Zejna je juče za Republiku otkrila da je jedva čekala da stane na scenu PZE.

- Moja ćerka je čula pesmu prvi put i odmah je počela da peva i igra. Pesmu Breskvice nije slušala, samo je tražila moju pesmu. Nisam koketirala ni sa čim, trudila sam se da budem ja ja i nisam gledala da bilo koga kopiram. Naravno Breskvicu podržavam kao i svakog drugog, nikoga ne bih ponizila i tome slično. Svako je ovde došao da se bori za sebe, tako da je to za poštovanje - rekla je pevačica nakon nastupa koji je privukao veliku pažnju. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zejna Murkić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading