"NEŠTO DA IZGORI MORA" Zejna otkrila šok detalje o PZE, pa ŽESTOKO PECNULA konkurenciju! Neće im biti dobro kad OVO čuju (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je Zejna Murkić, pevačica i ovogodišnja učesnica na muzičkom takmičenju "Pesma za Evrovoziju", koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorala na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Zejna nam je u toku iskrenog razgovara otkrila svoj najveći blam, o čemu nikada do sada nije pričala. Naime, za doček jedne Nove godine završila je u bolnici, jer se nasred bine onesvetila.

- Razbolela sam se i pala u nesvest nasred bine! Ujedno mislim i da sam povratila u tom trenutku... (smeh) Tad je bio onaj period kad su bile one neke zaraze i infekcije od koje si i povraćao i svašta nešto ostalo, to je bio baš neki period kada mene ništa nije moglo da omane. Te godine, ne znam sad tačno koja je bila, nisam pevala za doček, bila sam u bolnici na infuzijama. Mislim da je bilo u Švajcarskoj, ako se dobro sećam... Veruj mi, samo sam se odjednom onesvestila i povratila, nosili su me! To mi je najgori osećaj u životu, dugo sam se oporavljala od svega toga - priznala je pevačica.

Ona se osvrnula i na svoj nastup na PZE 2024, te nam otkrila i u čemu je zaista najbolja, kako navodi u svojoj numeri.

- Ja se nadam da sam za svoju ćerku najbolja majka. Takođe, uvek mi je bilo bitno da budem najbolja ćerka. Možda odatle kreće moja odgovornost, da od malih nogu budem uvek odličan učenik, pazim moje dve sestre, možda su mi te neke privatne stvari bitne da budem najbolja u njima - kaže Zejna, a zatim i prokomentarisala svoje kolege na takmičenju i svoj nastup:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zejna u emisiji "Lično sa"

- Nikad se ne zna, nekad najbolja pesma prođe najlošije na takmičenju, a neka loša pesma prođe najbolje... Meni je lično samo moja pesma u glavi u ušima, a o ostalim neka sudi žiri i publika. Ne bih nikog izdavajala. Što se tiče mog nastupa, kao što kaže moja pesma, biće - najbolji. Nešto da izgori mora!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading