OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U KAĆU! Navijao za Partizan - pre smrti hteo da kupi kombinezon za vožnju motorom!

Autor:

Hronika

02.03.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani su često viđali Dušana na njegovom motociklu, uživajući u vožnji i druženju sa ostalim bajkerima

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U KAĆU! Navijao za Partizan - pre smrti hteo da kupi kombinezon za vožnju motorom!

Foto: Facebook

Kać je danas zavijen u tugu nakon stravične nesreće koja je odnela život mladog Dušana S. (27), zaljubljenika u motocikle. Poznat po svojoj strasti prema vožnji, Dušan je bio čest prizor na svom omiljenom motociklu Yamaha R1, ali je njegova strast za brzinom doživela tragičan kraj jutros u stravičnoj nesreći.

Meštani su često viđali Dušana na njegovom motociklu, uživajući u vožnji i druženju sa ostalim bajkerima. Iako je bio aktivan na društvenim mrežama, gde je delio svoje avanture na dva točka, niko nije mogao pretpostaviti da će se njegova strast završiti na tako tragičan način.

Jedan od jezivih detalja je da je samo nekoliko sati pre nesreće, Dušan tražio kombinezon za vožnju motocikla putem oglasa na Fejsbuku, kao i masku za motor. Ovi detalji dodatno potresaju zajednicu, ostavljajući ih u neverici i tuzi.

Pored svoje ljubavi prema motociklima, Dušan je takođe negovao strast prema Partizanu, što je često isticao na svojim društvenim profilima.

Nesreća se dogodila jutros nešto posle 3 časa, a uprkos brzoj intervenciji Hitne pomoći, Dušan je preminuo od polutraumatskih povreda u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Ova tužna vest ostavlja zajednicu u dubokoj tuzi, dok se bližnji i prijatelji bore sa gubitkom voljene osobe. Dušanova strast prema motociklima i vožnji će ostati urezana u sećanju onih koji su ga poznavali, a njegova smrt je bolan podsetnik na opasnosti koje prate ovu strast.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading