PROCURIO VRELI SNIMAK SA PINKA: Jovana Jeremić uz Karleušu "ZAPALILA" svoj novi TRON! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka ponovo šokirala publiku!

PROCURIO VRELI SNIMAK SA PINKA: Jovana Jeremić uz Karleušu "ZAPALILA" svoj novi TRON! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Popularna voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić juče je šokirala gledaoce "Novog jutra", kad je u studio unela "kraljevsku" stolicu, iz koje od juče nosi emisiju. Stolica je velika i bele boje, oivičena zlatnim detaljima.

Voditeljka je napravila zanimljiv snimak snimak, koji je objavila na društvenoj mreži TIkTok. Naime, voditeljku su usnimili na novom "tronu" dok zavodi uz pesmu "Lajk", koju izvodi muzička zvezda Jelena Karleuša. Snimak je vrlo brzo postao viralan.

Republika

Foto: Miloš Miletić

Jelena Karleuša, Nedelja mode u Parizu

Inače, Jovana se juče oglasila nakon što je kao "kraljica šera" dobila svoj tron.

- Inovacije u studiju. Ja volim kada ljudi nešto promene. Stolica je veća od mene, a ja sam 1,63 visoka. Ja sam megaloman kao i moj gazda - rekla je popularna voditeljka na početku emisije.

Jovana se obratila i svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i objavila fotografiju na svom "tronu".

- Posle 19 godina, kraljica je krvavo zaradila ovaj tron - napisala je ponosno voditeljka.

Nedavno se na društvenoj mreži Instagram prisetila i svojih početaka na televiziji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić na svom novom "tronu"

- Februar 2018. 3h ujutru. Trudna u 5. mesecu trudnoće vodila sam program od 17.30h do 3h ujutru. Studio je bio LEDARA. GREJALA sam se na jedno grejno telo i nosila čizme sa vunom zamolivsi kamermana da me ukadrira do kolena. Tada sam odlučila da uspem uprkos svemu - svemu onome što me je slamalo. Zato, samo borci mogu razumeti borce. Svoju poziciju broj 1 sam krvavo zaradila. Žrtvovala sam sve zarad svog sna i vredelo je. Borila sam se kao lavica - započela je Jovana, pa nastavila:

Nikada nisam rekla da nešto ne mogu ili neću kada je moja profesija u pitanju. A lomili su me. Lomili su me i na Boga nisu mislili kad su to radili. Za mene nije bilo milosti. Ja sam morala sve i to sve je moralo u mojoj izvedbi biti NAJBOLJE. NISAM IMALA NIKAD PRAVO NA GRESKU. TO PRAVO MI JE ODUZETO OD ROĐENJA - nastavila je popularna voditeljka, pa zaključila:

- Buducnoćt pripada najjačim koji se NIKAD NE PREDAJU. ZATO ME NE MOGU VISE PREVARITI NI OAZE NI PUSTINJE. Tek kada čovek uloži svoj obraz, zdravlje i reputaciju u svoj biznis postaje MEGA. Postoje stvari o kojima ćutim i dalje. Ne zato sto ne smem da progovorim, vec zato sto me i dalje bole. Bol je živ. Samo miruje - poručila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading