"KRALJICA ŠERA" DOBILA TRON: Jovana Jeremić ŠOKIRALA gledaoce - sve ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićeva još jednom uspela da iznenadi publiku televizije Pink!

"KRALJICA ŠERA" DOBILA TRON: Jovana Jeremić ŠOKIRALA gledaoce - sve ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularna voditeljka Jovana Jeremić jutros je šokirala gledaoce "Novog jutra" na televiziji Pink. Naime, ona je u studio unela "kraljevsku" stolicu iz koje će od danas voditi emisiju. Stolica je velika i bele boje, oivičena zlatnim detaljima.

- Inovacije u studiju. Ja volim kada ljudi nešto promene. Stolica je veća od mene, a ja sam 1,63 visoka. Ja sam megaloman kao i moj gazda - rekla je popularna voditeljka na početku emisije.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Jovana se obratila i svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i objavila fotografiju na svom "tronu".

- Posle 19 godina, kraljica je krvavo zaradila ovaj tron - napisala je ponosno voditeljka.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jovane Jeremić

Inače, Jovana se nedavno prisetila svojih početaka na televiziji, te otkrila koliko se mučila da "krvavo" zaradi svoj hleb.

- Februar 2018. 3h ujutru. Trudna u 5. mesecu trudnoće vodila sam program od 17.30h do 3h ujutru. Studio je bio LEDARA. GREJALA sam se na jedno grejno telo i nosila čizme sa vunom zamolivsi kamermana da me ukadrira do kolena. Tada sam odlučila da uspem uprkos svemu - svemu onome što me je slamalo. Zato, samo borci mogu razumeti borce. Svoju poziciju broj 1 sam krvavo zaradila. Žrtvovala sam sve zarad svog sna i vredelo je. Borila sam se kao lavica - započela je Jovana, pa nastavila:

Nikada nisam rekla da nešto ne mogu ili neću kada je moja profesija u pitanju. A lomili su me. Lomili su me i na Boga nisu mislili kad su to radili. Za mene nije bilo milosti. Ja sam morala sve i to sve je moralo u mojoj izvedbi biti NAJBOLJE. NISAM IMALA NIKAD PRAVO NA GRESKU. TO PRAVO MI JE ODUZETO OD ROĐENJA - nastavila je popularna voditeljka, pa zaključila:

- Buducnoćt pripada najjačim koji se NIKAD NE PREDAJU. ZATO ME NE MOGU VISE PREVARITI NI OAZE NI PUSTINJE. Tek kada čovek uloži svoj obraz, zdravlje i reputaciju u svoj biznis postaje MEGA. Postoje stvari o kojima ćutim i dalje. Ne zato sto ne smem da progovorim, vec zato sto me i dalje bole. Bol je živ. Samo miruje - poručila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading