JOVANA JEREMIĆ DO GOLE KOŽE: Popularna voditeljka "vodila ljubav" sa kamerom u VRELOM IZDANJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka još jednom oduševila gledaoce svojim stajlingom!

JOVANA JEREMIĆ DO GOLE KOŽE: Popularna voditeljka "vodila ljubav" sa kamerom u VRELOM IZDANJU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka Jovana Jeremić i danas je privukla veliku pažnju svojim stajlingom u Jutarnjem programu televizije Pink. Jeremićeva je nosila usku belu haljinu, koja joj se pripila uz telo, a tokom pauze za reklame napravila je i izazovni snimak, na kom je "vodila ljubav" sa kamerom.

- Reci da sam ti najlepša na svetu, reci to i tvoja sam do gole kože - napisala je Jovana ispod ove objave.

"Srpska Šeherezada", "Jovana se baš uživi u ovo vođenje ljubavi sa kamerom", "Jovana ne mora ni da progovori, svetu diže pritisak", "Lepo je rekla, može joj se", "Živa vatra", samo su neki od komentara ispod ove objave popularne objave.

Jovana je nedavno privukla veliku pažnju javnosti, kad je iskoristila prolećno vreme da se provoza rolerima po gradu. Jovana je privukla poglede svojim provokativnim stajlingom, noseći bluzu sa dubokim dekolteom i ističući svoje obline u kožnim pantalonama.

Jovana Jeremić je takođe u poslednje vreme jedna od glavnim tema u medijima i na društvenim mrežama zbog svoje ljubavne veze  sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem. Njihova veza privlači pažnju javnosti, a par nije štedeo reči kada je reč o svojim osećanjima jedno prema drugom. Jovana je čak otkrila da se preselila kod svog partnera u Grocku, ističući koliko joj prija život u toj okolini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading