SEVNULE GRUDI I ZADNJICA JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka se PREZNOJILA u teretani, od ovih kadrova može da vam STANE SRCE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

28.02.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka se ozbiljno bacila na trening, objavila snimak koji je oduševio njene pratioce!

SEVNULE GRUDI I ZADNJICA JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka se PREZNOJILA u teretani, od ovih kadrova može da vam STANE SRCE! (GALERIJA)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, koja je najavila "medijsku ilegalu" do marta ove godine, ozbiljno se posvetila treninzima, a sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram redovno deli svoj napredak. Tako je danas objavila snimak, koji je privukao veliku pažnju.

Voditeljka jutarnjeg programa je u uskoj treneci i majici bez rukava odradila opasan trening, a u jednom trenutku su kadar "ukrale" njene grudi, a potom i zadnjica. Jovana je imala i zanimljivu poruku za svoje pratioce.

- Komandant je spreman. Ako hoćeš da budeš komandant, prvo moraš da budeš najsposobniji vojnik u grupi - napisala je Jovana.

Inače, Jovana Jeremić je nedavno odlučila i da promeni svoj režim ishrane i da se posveti zdravijem načinu života. Doručak koji je podelila na društvenim mrežama jasno pokazuje njen novi pristup ishrani, koji uključuje svežu salatu, domaći hleb, jogurt i limun. Ova promena takođe podrazumeva i usklađivanje ishrane sa partnerom, Draganom Stankovićem.

Jovana je istakla da je njen Dragan "kralj hleba" i da je zapravo "muška Jovana Jeremić". Ovo ne samo da otkriva njihovu sličnost u pristupu ishrani, već i njihovu posvećenost zdravom načinu života. Par se trudi da živi zdravo i da jedu sličnu ili istu hranu, što dodatno potvrđuje njihovo partnerstvo u održavanju zdravih navika.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić na zdravoj ishrani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading