GROBARI NAPALI LUKU VILDOZU: Bivši igrač Crvene zvezde na udaru navijača Partizana

Autor:

Sport

02.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac sve otkrio.

GROBARI NAPALI LUKU VILDOZU: Bivši igrač Crvene zvezde na udaru navijača Partizana

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza ostao je u lepom sećanju navijačima Crvene zvezde, bez obzira na to što ih je napustio i prešao u Panatinaikos ove sezone. Međutim, Atgentinac je očigledno ostao i u sećanju navijačima Partizana, koji i dalje gledaju kako da mu zagorčaju život jer je nosio crveno-beli dres.

Naime, nije tajna da grobari ne vole Vildozu jer je bio jedna od uzdanica kluba sa Malog Kalemegdana, kako u međusobnim odmeravanjima snaga, tako i na oba fronta donseći pobede crveno-belima u AdmiralBet ABA ligi i u Evroligi.

Tako se bek PAO "pohvalio" na društvenim mrežama kako mu sada izgleda nalog na Spotify. Naime, on se očigledno našao na udaru nekog od navijača Partizana koji su uspeli da mu hakuju nalog i okače mu sve grobarske pesme u plejlistu. U pitanju su pesme vezane za Partizan i to uglavnom od grupe JNA.

Republika

Foto: Instagram.com/lucavildoza/printscreen

Lukin nalog

- Hakovan. Uopšte nije smešto - napisao je Vildoza u objavi kojom je otkrio šta mu se desilo, uz emotikone kojima iskazuje svoje nezadovoljstvo.

Podsetimo, Vildoza jeste napustio Zvezdu, ali i dalje ima jake veze sa Srbijom. Naime, on je u emotivnoj vezi sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić. Sa njom i provodi slobodno vreme, a sada ga ima nešto više budući da je povređen. Naime, Vildoza se, nalazi u problemima sa povredom kolena zbog koje nije igrao na završnom turniru Kupa Grčke, kao i protiv Real Madrida u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading