UNIŠTIO PARTIZAN TROJKOM, A PROTIV ZVEZDE NE IGRA! Bajern ŽESTOKO oslabljen večeras!

Autor:

Sport

01.03.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da se povredio.

UNIŠTIO PARTIZAN TROJKOM, A PROTIV ZVEZDE NE IGRA! Bajern ŽESTOKO oslabljen večeras!

Foto: Starsport

Francuski plejmejker Silvan Francisko neće igrati protiv Crvene zvezde

Uoči veoma važnog meča između Crvene zvezde i Bajerna koji se igra večeras od 20:30 časova, vest koja je uzburkala navijače jeste odsustvo francuskog plejmejkera Silvana Franciska iz redova minhenskog tima. Francisko je bio ključni igrač u prethodnim utakmicama, pogotovo protiv Partizana kada je u poslednjoj sekundi pred prepunom Arenom pogodio trojku za pobedu, ali povreda će ga sprečiti da pomogne ekipi za susret sa Crvenom zvezdom.

Problemi na visokim pozicijama za Bajern

Republika

Foto: Starsport

Franciskov šut za pobedu


Osim Franciska, Bajern će biti oslabljen i neigranjem iskusnog krilnog centra Devina Bukera, koji već neko vreme nije deo tima. Ova odsustva na visokim pozicijama mogla bi da predstavljaju izazov za trenera Pabla Lasa, ali zdravi igrači poput Serža Ibake, Danka Brankovića i Dina Radončića će sigurno dati sve od sebe da nadoknade te izostanke. Postoji mogućnost da mladi Jan Niklas Vimbeg dobije priliku da pokaže svoje sposobnosti na terenu. Podsetimo, i Zvezdi nedostaje Teodosić pa će ovo biti okršaj dveju ekipa bez najvećih "udarnih igala" tima.

Franciskov doprinos ekipi i MVP titula na nedavnom finalnom turniru nemačkog kupa

Silvan Francisko je bio ključni igrač Bajerna tokom ove sezone, prosečno beleži 11,6 poena i 3,4 asistencije po meču, a nedavno je osvojio titulu najkorisnijeg igrača na finalnom turniru nemačkog kupa. Njegov doprinos ekipi bio je nezamenjiv, a sa 17 poena u finalu, doneo je trofej svojoj ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading