PEŠIĆ OPLEO PO VEČITIMA: Očekivanja su im NEREALNA!

Autor:

Sport

22.02.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, dodao je da ih može videti u plej-ofu.

PEŠIĆ OPLEO PO VEČITIMA: Očekivanja su im NEREALNA!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Jago dos Santos

Generalni menadžer Bajerna iz Minhena, Marko Pešić, govorio je u jednom podkastu o košarci u Evropi. Jedno od pitanja ticalo se večitih rivala, Partizana i Zvezde u Evroligi, konkretno njihove realnosti, kao i mogućeg ulaska u plej-of. 

Ističući da pre sveta uopšte nije nemoguće da oba beogradska kluba gledamo u sledećoj fazi, naglasio je da su ipak očekicanja na početku sezone bile nerealna. 

- Ja ne živim u Srbiji, živim u Nemačkoj. Kada gledam iz ovog ugla, a da uzmemo u obzir da javnost u Srbiji i Nemačkoj ne može da se upoređuje. Doživljaj košarke u Srbiji i Nemačkoj je drugačiji. Po mom subjektivnom mišljenju očekivanja pred početak sezone su bila krajnje nerealna. Imali smo Svetsko prvenstvo, igrači se kasnije priključuju, novi igrači, za sve to treba vremena - ističe Pešić. 

Republika

Foto: Starsport

Marko Pešić (desno)

Naravno, dotakao se i svog košarkaškog doživljaja kao nekoga ko ne živi u Srbiji, te je rekao da su velika razlika između Srbije i Nemačke. 

- Ja mislim da su oni krenuli u sezonu sa dosta nerealnim očekivanjima, mora se ovo mora se ono. Gledajući rezultate, tu se izgubila neka utakmica neočekivano, ali oni su i dalje u igri. Ne moraš da budeš peti da bi ušao u plej-of, ove godine možeš da budeš i 10. Imaju kvalitetne igrače, obe ekipe imaju šanse, na kraju sezone se podvlači crta - dovršio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading