ZVEZDIN KOŠARKAŠ TEK STIGAO, A VEĆ SE SLADI PARTIZANOVIM PORAZIMA! Delije ga VELIČAJU zbog OVOG komentara na trojku Bajerna!

Autor:

Sport

09.02.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije će ga još više voleti, grobari suprotno.

ZVEZDIN KOŠARKAŠ TEK STIGAO, A VEĆ SE SLADI PARTIZANOVIM PORAZIMA! Delije ga VELIČAJU zbog OVOG komentara na trojku Bajerna!

Foto: KK Crvena zvezda

Trej Tompkins u Crvenoj zvezdi

Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u 26. kolu Evrolige, izgubivši od Bajerna iz Minhena rezultatom 78:79. Niko nije ni slutio na ovakav epilog, naročito jer su crno-beli dva puta tokom treće deonice imali i dvocifrenu prednost, ali im ni to nije bilo dovoljno da spreče seriju poraza i dožive treći uzastopni na evroligaškoj sceni:

Trijumf Nemcima doneo je Silvan Francisko, pogodivši trojku 1,1 sekundi pre kraja, posle promašenog šuta Pantera pred košem domaćih.

Reprezentativac Francuske je vraćao sve vreme Bavarce u igru, a onda je u poslednjih 40 sekundi vezao pet poena. Ni novo pojačanje Crvene zvezde Trej Tompkins nije ostao imun na dešavanja u Areni. Naime, u komentarima zvanične Evroligine objave pomenutog poteza, Amerikanac je ostavio poruku. Tagovao je Franciska i ostavio interesantan smajli.

Republika

Foto: Instagram/Euroleague

Komentar Tompkinsa

Ovakav potez, naravno, naišao je na oduševljenje delija. Oni su mi na taj komentar odgovarali sa "Ti si naš", "Bratina" i slično. 

Podsetimo, Tompkins je pre samo dva dana stigao u redove crveno-belih.

Radi se o kratkoročnom ugovoru potpisanom na mesec dana, što ostavlja prostora obema stranama da vide hoće li međusobno funkcionisati. Tompkins je veoma iskusan igrač sa bogatim renomeom u Evroligi, a njegovo zaduživanje crveno-belog dresa značilo bi mnogo u nastavku borbe za plej-of. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading